Image without a name
Vi præsenterer

Bamboo

Som den tropiske græsart der inspirerede den, er Bamboo den mest alsidige evergreen. Udforsk den nye grønne farvetone fra Le Creuset i et udvalg af holdbart og elegant køkkenudstyr, serveringsprodukter og tilbehør.
KØB NYE BAMBOO
 

Naturlig skønhed

Le Creusets fremsynede tilgang til design har skabt nogle af verdens mest populære nuancer. Udtryk dig selv og din madlavningsstil med en farve født af solen og forvandlet til en ægte grøn, der forbliver tidløs.
Image without a name
 

Den nye evergreen

Bamboo er perfekt som en farve for sig selv eller blandet med dine andre favoritter fra Le Creuset og er en dyb, organisk farvet, der på samme tid virker opløftende og beroligende med sin tidløse skønhed i køkkenet og på bordet. Uanset om maden spises indenfor eller udenfor får Bamboo alle retter til at virke friske og indbydende.
LÆS MERE

Det fundne Paradis

Med alle kvaliteterne fra dens elskede navnefælle er Bamboo en elegant farvetone med et humørfyldt udtryk der beriger enhver have; og nu ethvert bord.

Udforsk udvalget

Køb Bamboo i et udvalg bestående af køkkenudstyr i emaljeret støbejern, stentøj der kan gå fra ovn til bord, og uundværligt tilbehør i køkkenet.

Image without a name
FRISK OG VILD

Mød Anna Jones

Med inspiration fra den naturlige grønne farve fra Le Creusets nye Bamboo-farve har vegetarkok og madskribent Anna Jones skabt dejligt nemme opskrifter der vil ‘rewilde’ din tallerken med friske ingredienser som er i sæson.
LÆS MERE
 
 

Annas mening om Bamboo

Bamboo er en meget glad grøn farve som er perfekt til enhver madelsker. I mit tidligere liv som madstylist satte jeg ofte mad sammen med noget grønt fordi det fungerer så godt. Der er så meget grønt i især vegetarmad, og farven Bamboo vil fungere rigtig fint sammen med ærter, mynte, hestebønner og alle andre friske grøntsager. Men den vil også se fantastisk ud sammen med mørkegrønne grøntsager som grønkål og kål.
KØB BAMBOO
Image without a name
Image without a name
 

Rewild din tallerken

Anna Jones er kendt som ‘fortaler for den moderne vegetarmadlavning’, og hendes kogebøger, avisklummer og opskrifter begejstrer tilhængere af hendes lækre, plantebaserede mad. For at fejre lanceringen af Bamboo deler Anna sæsonretter, der smager fantastisk, og er gode for både os og planeten. Men først fortæller hun os om den kulinariske rejse mod at blive den kok, hun er i dag.
LÆS MERE

Spis dine grøntsager

Kok, stylist og forfatter Anna Jones gør Bamboo levende med en samling af inspirerende retter, som du vil prøve igen og igen.