Vin chaud med stjerneanis

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
4-6 4-6
Vin chaud med stjerneanis
Vin chaud er franskmændenes svar på skandinavernes gløgg. En traditionel vinteropskrift på varm vin med krydderier.
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 1 flaske rødvin
  • 8-10 stjerneanis
  • 6 kanelstænger
  • 75 g sukker
  • 3 usprøjtede appelsiner
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Hæld rødvinen i en gryde med stjerneanis, kanelstænger og sukker
  • 2
    Skyl appelsinerne og skær dem i skiver. Læg appelsinskiverne i gryden, tænd for varmen og opvarm vinen til kogepunktet, uden at det dog kommer op og koge. Derefter skrues ned til jævn varme.
  • 3
    Rør i gryden, til sukkeret er opløst, og smag til. 
  • 4
    Server i krus.