Brug & pleje

Rustfrit stål: Madlavningsteknikker

 
Le Creusets sortiment inden for køkkengrej i multi-ply rustfrit stål er designet til at give dig imponerende kontrol i køkkenet – uanset om du simrer, grillsteger, sauterer, pocherer eller damper. Lær mere om, hvordan du mestrer fire hverdagsteknikker med disse strålende pander. Deres 3-lagskonstruktion sikrer jævn varme og perfekte resultater hver gang.
 

Nr. 1. Sensationel sautering

Sautering gør det muligt for dig at tilberede maden hurtigt, i små mængder olie/fedt, for at indkapsle smagen og tilføje farve. Ordet stammer fra det franske udsagnsord ‘sauter’, som betyder ‘at hoppe’, hvilket forklarer den måde, hvorpå du kaster panden over varmen, så maden bliver ved med at ‘hoppe’, mens den bliver tilberedt.
Se udvalget
Image without a name
Image without a name
 

Nr. 2. Den perfekte stegeskorpe

Grillstegning er en madlavningsmetode, der ved hjælp af en høj overfladetemperatur forsegler madens overflade og danner en gylden, karamelliseret skorpe. Uanset om der er tale om en steak, kotelet eller et stykke tun, så er denne metode velegnet til at give maden farve, smag og tekstur.
Se udvalget
 

Opskrifter til inspiration

Image without a name
 

Nr. 3. Pochering på programmet

Pochering sker, i modsætning til at dampning, ved nedsænkning af ingredienserne i væske og tilberedning over lav varme. Denne teknik anbefales ved tilberedning af sarte madvarer, såsom æg. Den er også perfekt ved tilberedning af fisk, kylling og frugt, fordi den lader de forskellige smage trænge ind i maden og sørger for at bevare fugten, så maden bliver lækker og saftig.
Se udvalget
 

Nr. 4. Meget mere damp

Dampning er en madlavningsteknik, der bruger damp fra kogende vand til fordeling af varmen og tilberedning af maden på en skånsom måde. Fordi ingredienserne ikke er i direkte kontakt med det kogende vand, sikrer dampningen, at de bevarer deres form, farve, smage og tekstur.
Se udvalget
Image without a name
 

Klar. Parat.