SS5321030
SS5321030

Sautergryde m/Non-Stick belægning og låg 3-ply rustfrit stål

Summer Sale

Tilbuddet gælder fra den 1. juli til og med den 31. juli 2024. Regler og vilkår gælder. Læs mere her.

5 out of 5 Customer Rating
30 cm / 4.8L
  • Vælg din Størrelse
  • 30 cm / 4.8L
Sautergryde m/Non-Stick belægning og låg 3-ply rustfrit stål
-30%
Rediger
-30%
Price reduced from 1.939,00 kr. to 1.349,00 kr.
inkl. moms
Vores non-stick buffetgryde i 3-ply, rustfrit stål er perfekt til lettere, sundere måltider, uanset om du tilbereder aftensmad til hverdag eller har gæster; den er uendeligt alsidig. Opbygningen i flere lag og non-stickbelægningen gør, at maden slipper nemt. Resultatet? Du behøver kun at tilsætte en smule fedtstof eller endda slet ingen overhovedet.
Funktioner
  • 3-ply-teknologi: To lag førsteklasses rustfrit stål kombineres med et lag aluminium i midten. De tre lag fordeler varmen jævnt og nænsomt i hele panden. Materialet er karakteriseret ved hurtig, jævn varmefordeling og er særligt velegnet til "hverdagskøkkenet".

  • Højeste kvalitet: Vores produkter fremstilles af de fineste materialer på fabrikker verden over, hvilket sikrer den kvalitet, som du forventer fra Le Creuset.

  • Vælg din kogeplade: Vores 3-Ply-køkkenudstyr i rustfri stål er velegnet til alle typer kogeplader og almindelig ovnanvendelse og tåler op til 260 °C. Ikke egnet til mikrobølgeovne.

Materiale

Rustfrit stål

Produceret i

Kina

Garanti

Livstidsgaranti

SKU

96102830000000

Ovnens Grill
Ovnens Grill
Ovn
Ovn
Elektrisk
Elektrisk
Keramisk kogeplade
Keramisk kogeplade
Gas
Gas
Induktion
Induktion
Kapacitet:
4.8 L
Længde:
39.9 cm
Bredde:
32 cm
Højde:
12 cm
Dybde:
7.5 cm
Opbevaring

Tåler fryseren

Pleje

Tåler opvaskemaskine

Før du tager produktet i brug

Nyd at pakke dit nye køkkengrej ud! (Sørg for at fjerne alle mærkater og al indpakning).

Vask dit Le Creuset-produkt i varmt sæbevand; skyl efter og tør det grundigt.

Behandl den indvendige non-stickoverflade ved at gnide hele overfladen ind i vegetabilsk olie eller majsolie med en blød klud. Når du er færdig, skyller du dit produkt med varmt vand og tørrer det grundigt.

Når du steger første gang, tilføjes vegetabilsk olie eller majsolie, så bunden er dækket. Olien varmes op ved svag varme, og produktet bevæges rundt, så indersiden dækkes. Tag produktet af varmen, lad det køle ned og tør det af med et stykke rent køkkenrulle.

Madlavning

Pas på dig selv: brug altid grydelapper, når du håndterer noget varmt.

Vi anbefaler, at du bruger Le Creusets silikoneredskaber eller redskaber af træ eller varmeresistent plastik. Metalredskaber kan også bruges, men med omtanke. De bør ikke bruges voldsomt eller skrabes over non-stickoverfladen. Undgå at slå metalredskaber mod kanten af produkter med non-stickbelægning pga. skader. BRUG IKKE håndholdte el- eller batteridrevne piskeris eller blendere, knive eller skarpe redskaber og tilbehør i pander med non-stickbelægning, da de kan skade overfladen.

Brug produktet på den størrelse kogeplade, der er bedst egnet. Så tilberedes din mad jævnt, og det begrænser risikoen for at skade håndtag og sider. Dette er særligt vigtigt med induktionskomfurer: Hvis du bruger en kogeplade i den forkerte størrelse, er der risiko for, at komfuret ikke "genkender" produktet.

Ved madlavning uden fedt skal du forvarme dit produkt til medium varme i ca. 2 minutter. Derefter kan du lægge din mad på. Hold altid øje med dit kogegrej - en tør non-stickoverflade må ikke overophede. Det kan forårsage skader.

Ved madlavning på induktionskomfur bør du undgå at bruge "boost"-funktionen, da den kun skal bruges til hurtig opvarmning af store mængder vand.

Hvis du bruger salt, skal du ikke drysse det direkte på en overflade af rustfrit stål. For at undgå skader tilsættes det til varm væske eller mad.

For at få de bedste resultater skal du placere dit produkt på en plade eller rist. Stil aldrig dit produkt direkte på bunden af din ovn. Det kan øge madlavningstemperaturen og føre til en hurtigere, ukontrolleret tilberedningsproces, som kan forårsage skader.

Når produktet bruges under ovnens grillfunktion, skal du altid sørge for, at der er en afstand på min. 5 cm mellem varmekilden og toppen af dit produkt.

For at beskytte og forhindre beskadigelse af overfladen må den kun bruges ved lav varme og medium varme. Brug aldrig dette produkt ved høj varme.

Rengøring

Lad altid produktet køle af i nogle minutter, før du påbegynder rengøringen. Sænk ikke produktet ned i eller fyld det med koldt vand, når det er varmt. Ekstreme temperaturændringer kan forårsage skader i emaljen.

For at forlænge non-stick-overfladens levetid og sikre varig ydeevne anbefaler vi håndvask i varmt sæbevand. Opvaskemaskinens brug i længere perioder kan beskadige non-stick-overfladen.

pleje & brug
Standard levering: 75 kr. – 1-3 hverdages levering