91051800090099
91051800090099

Lille krukke m/ trælåg stentøj

3,4 out of 5 Customer Rating
Lille krukke m/ trælåg stentøj
Rediger
159,00 kr.
inkl. moms
UDSOLGT
Vi giver dig besked, når varen er tilbage på lager
Mange tak
Vi giver dig besked, når varen er tilbage på lager
Har du en sød tand? Denne sukkerskål i stentøj vil være en glædelig gave til dit køkken. Men den er også praktisk til krydderier eller tilbehør. Du kan fx bruge den til at opbevare og servere wasabi, syltet ingefær, smør eller endda salt. Trælåget holder indholdet frisk og gør, at den kan stables pænt med dine andre krukker med låg.
Funktioner
  • Bliver ikke ridset: Vores glaserede stentøj er ridsefast og er nemt at rengøre.

  • Perfekt udført: Vores stentøj er lavet er særlige lertyper, som holder en jævn temperatur og er utrolig stærk og holdbar.

  • Et moderne ikon: Dette produkt er designet med vores karakteristiske tre ringe, så det matcher vores ikoniske støbejernsgryder og kan indgå i din eksisterende Le Creuset-samling.

  • Brug varmt eller koldt: Vores stentøj kan tåle temperaturer mellem -23° C og +260° C.

  • Nem opbevaring: Vores krukker, der kan stables, er designet til at være pladsbesparende.

  • Højeste kvalitet: Vores produkter fremstilles af de fineste materialer på anlæg verden over, hvilket sikrer den kvalitet, som du forventer fra Le Creuset.

Materiale

Stentøj

Produceret i

Kina

Garanti

10 år

SKU

91051800090099

Kapacitet:
0.08 L
Længde:
6.7 cm
Bredde:
6.7 cm
Højde:
5.8 cm
Temperaturområde

-23℃ til 260℃

Opbevaring

Tåler fryseren

Pleje

Tåler opvaskemaskine - kun stentøjsdelen

Før du tager produktet i brug

Nyd at pakke dit nye køkkengrej ud! (Sørg for at fjerne alle mærkater og al indpakning).

Vask dit Le Creuset-produkt i varmt sæbevand; skyl efter og tør det grundigt.

Madlavning

Pas på dig selv: brug altid grydelapper, når du håndterer noget varmt.

Når produktet bruges under ovnens grillfunktion, skal du altid sørge for, at der er en afstand på min. 6,5 cm mellem varmekilden og toppen af dit produkt.

Du må ikke tage et koldt fad fra fryseren og sætte det direkte i en varm ovn. I stedet stilles fadet i en kold ovn, temperaturen indstilles, og de to elementer varmes op samtidigt. Kontrollér altid, at maden er gennemvarm, før den serveres. Hvis du ønsker at varme en ret, der har stuetemperatur, skal du højst forvarme din ovn til 205° C. Skal du hælde væde i et fad i ovnen? Tag fadet ud af ovnen og lad det køle af i et par minutter først.

Rengøring

Vent på at dit produkt køler af, før du begynder rengøringen.

Tør eventuelle madrester af produktets bund og sider. Hvis der er fastbrændt mad, fyldes produktet med varmt sæbevand, som du lader stå i 15-20 minutter, før du vasker op som normalt.

Vaskes og tørres i hånden. Eller kom dine stentøjsprodukter i opvaskemaskinen.

pleje & brug
Standard levering: 75 kr. – 1-3 hverdages levering