Et grydebrød er i forvejen lækkert, men ved at tilføre surdej tager du din brødbagning til et nyt niveau. Surdejen sørger for en sprød skorpe og en saftig krumme.
Squash er det perfekte supplement til det møre laks i denne opskrift på krydret kokoskarry. Den grønne karrys intense smag passer godt til de friske grønsager, og bader retten i en krydret kokossauce med et frisk pift af limesaft. Nyd denne karryret som et helt måltid, eller med dampede ris for at få alt den lækre sauce med.
Teknikken med braisering er ikke kun til kød. I denne opskrift anvendes det samme princip til at omdanne tørrede, hvide bønner og grønsager til et lækkert, vegetarisk måltid - og man kan blot udelade osten (eller bruge en vegansk osteerstatning) for at gøre den vegansk. Tilberedningstiden kan virke lang, den kræver dog ikke meget egentlig arbejde, men er nødvendig for at sikre, at retten bliver cremet og smeltende mør.
Forkæl dig selv med et par Le Creuset-klassikere i to praktiske størrelser: 26 og 32 cm. Disse rektangulære fade er lavet af førsteklasses stentøj og er perfekte til alle slags daglige madlavningsopgaver, lige fra marinering og stegning til bagning og servering. Praktiske håndtag gør det sikkert og let at løfte, mens den slidstærke emaljeoverflade modstår pletter, flis og revner.
Funktioner
Bliver ikke ridset: Vores glaserede stentøj er ridsefast og er nemt at rengøre.
Perfekt udført: Vores stentøj er lavet er særlige lertyper, som holder en jævn temperatur og er utrolig stærk og holdbar.
Brug varmt eller koldt: Vores stentøj kan tåle temperaturer mellem -23° C og +260° C.
Materiale
Stentøj
Produceret i
Thailand
Garanti
10 år
SKU
79033000600082
Ovnens Grill
Mikroovn
Ovn
Temperaturområde
-23℃ til 260℃
Opbevaring
Tåler fryseren
Pleje
Tåler opvaskemaskine
Før du tager produktet i brug
Nyd at pakke dit nye køkkengrej ud! (Sørg for at fjerne alle mærkater og al indpakning).
Vask dit Le Creuset-produkt i varmt sæbevand; skyl efter og tør det grundigt.
Madlavning
Pas på dig selv: brug altid grydelapper, når du håndterer noget varmt.
Når produktet bruges under ovnens grillfunktion, skal du altid sørge for, at der er en afstand på min. 6,5 cm mellem varmekilden og toppen af dit produkt.
Du må ikke tage et koldt fad fra fryseren og sætte det direkte i en varm ovn. I stedet stilles fadet i en kold ovn, temperaturen indstilles, og de to elementer varmes op samtidigt.
Kontrollér altid, at maden er gennemvarm, før den serveres.
Hvis du ønsker at varme en ret, der har stuetemperatur, skal du højst forvarme din ovn til 205° C.
Skal du hælde væde i et fad i ovnen? Tag fadet ud af ovnen og lad det køle af i et par minutter først.
Rengøring
Vent på at dit produkt køler af, før du begynder rengøringen.
Tør eventuelle madrester af produktets bund og sider. Hvis der er fastbrændt mad, fyldes produktet med varmt sæbevand, som du lader stå i 15-20 minutter, før du vasker op som normalt.
Vaskes og tørres i hånden. Eller kom dine stentøjsprodukter i opvaskemaskinen.