Køkkensæt m/ 10 dele Toughened Non-Stick

3,6 out of 5 Customer Rating
Køkkensæt m/ 10 dele Toughened Non-Stick
Edit
  • på lager
14.132,00 kr.
inkl. moms
Opdag det ultimative Toughened non-stick kogegrejssæt, der giver dig al den nemme non-stick madlavning i en bekvem samling. Sættet er velegnet til alle kogesektioner og ovnbrug og har alsidige gryder og pander med en holdbar non-stick-belægning, der gør det muligt at fjerne klæbrige og delikate ingredienser, hvilket minimerer behovet for olie og gør rengøring til en leg. Sættet består af: 20 cm stegepande, 24 cm stegepande, 30 cm stegepande, 33 cm stegepande, 16 cm mælkepande, 16 cm gryde, 18 cm gryde, 20 cm gryde, 30 cm overfladisk med glaslam, og en 24 cm gryde med glaslÃ¥g.
Mælkekasserolle Toughened Non-Stick
51109160010002 Antal: 1
Mælkekasserolle Toughened Non-Stick -16 cm / 1.6L
Vores Toughened non-stickmælkekasserolle er et alsidigt produkt til at varme mælk samt at lave fx. røræg, budding, suppe eller sauce. Med en praktisk hældetud på hver side kan både venstre- og højrehåndede hælde fra den. Og så er den belagt indvendigt med vores stærkeste non-stick til dato, så maden nemt slipper, resultatet bliver godt og rengøringen klares nemt.
Funktioner
  • En drøm at rengøre: Vores Toughened non-stick slipper maden fantastisk, så det er virkeligt nemt at rengøre.

  • Vores mest slidstærke non-stickbelægning er gennemtestet, med livstidsgaranti og nu fire gange stærkere. (Den er blevet testet på et uafhængigt laboratorie for, hvor godt den modstår slitage med metalredskaber).

  • Styrke hele vejen igennem: Dets opbygning er blevet hårdt anodiseret for at give effektiv varmeledning og -fordeling, maden tilberedes jævnt.

  • Holder længere: Vores pander modstår ridser og er beregnet til at skulle være i dit køkken i mange år fremover.

  • Sundere madlavning: Vores robuste non-stick overflade kan håndtere alle typer stegning – selv uden olie eller fedt.

  • Højeste kvalitet: Vores produkter fremstilles af de fineste materialer på fabrikker verden over, hvilket sikrer den kvalitet, som du forventer fra Le Creuset.

  • Vælg din kogeplade: Vores Toughened non-stick-køkkenudstyr er egnet til alle typer kogeplader og almindelig ovnanvendelse og tåler op til 260 °C eller 220 °C (Gas Mark 7) med et varmeresistent glaslåg af Le Creuset. Ikke egnet til mikrobølgeovne.

Materiale

Anodiseret aluminium

Produceret i

Kina

Garanti

Livstidsgaranti

SKU

51109160010002

Ovnens Grill
Ovnens Grill
Ovn
Ovn
Elektrisk
Elektrisk
Keramisk kogeplade
Keramisk kogeplade
Gas
Gas
Induktion
Induktion
Kapacitet:
1.6 L
Længde:
34.56 cm
Bredde:
17.1 cm
Højde:
10.93 cm
Dybde:
8.2 cm
Opbevaring

Tåler fryseren

Pleje

Tåler opvaskemaskine

Før du tager produktet i brug

Nyd at pakke dit nye køkkengrej ud! (Sørg for at fjerne alle mærkater og al indpakning).

Vask dit Le Creuset-produkt i varmt sæbevand; skyl efter og tør det grundigt.

Behandl den indvendige non-stickoverflade ved at gnide hele overfladen ind i vegetabilsk olie eller majsolie med en blød klud. Når du er færdig, skyller du dit produkt med varmt vand og tørrer det grundigt.

BEHANDL IKKE den sorte, udvendige side.

Madlavning

Pas på dig selv: Brug altid grydelapper, når du håndterer noget varmt.

Vi anbefaler, at du bruger Le Creusets silikoneredskaber eller redskaber af træ eller varmeresistent plastik. Metal-redskaber kan også bruges, men med omtanke. De bør ikke bruges voldsomt eller skrabes over non-stickoverfladen. Undgå at slå metalredskaber mod kanten af produkter med non-stickbelægning pga. skader. BRUG IKKE håndholdte el- eller batteridrevne piskeris eller blendere, knive eller skarpe redskaber og tilbehør i pander med non-stickbelægning, da de kan skade overfladen.

Brug produktet på den størrelse kogeplade, der er bedst egnet. Så tilberedes din mad jævnt, og det begrænser risikoen for at skade håndtag og sider. Dette er særligt vigtigt med induktionskomfurer: Hvis du bruger en kogeplade i den forkerte størrelse, er der risiko for, at komfuret ikke "genkender" produktet.

Tilberedning ved medium eller lav varme giver de bedste resultater – selv når du steger og svitser. Lad produktet varme gradvist op for at få mad, der smager fantastisk og er jævnt tilberedt. Hvis du har brug for en højere varme, kan du skrue ned, når du har opnået den ønskede temperatur.

Ved madlavning uden fedt skal du forvarme dit produkt til medium varme i ca. 2 minutter. Derefter kan du lægge din mad på. Hold altid øje med dit kogegrej - en tør non-stickoverflade må ikke overophede. Det kan forårsage skader.

Tilberedning af ingredienser med et lavt rygepunkt ved høje temperaturer kan give mærker på produktets bund.

Ved madlavning på induktionskomfur bør du undgå at bruge "boost"-funktionen, da den kun skal bruges til hurtig opvarmning af store mængder vand.

Træk aldrig produktet hen over et komfur med glasplade, da det kan skade både produktets bund og glasset. I stedet bør du altid løfte produktet til og fra komfuret eller fra et blus til et andet.

For at få de bedste resultater skal du placere dit produkt på en plade eller rist. Stil aldrig dit produkt direkte på bunden af din ovn. Det kan øge madlavningstemperaturen og føre til en hurtigere, ukontrolleret tilberedningsproces, som kan forårsage skader.

Når produktet bruges under ovnens grillfunktion, skal du altid sørge for, at der er en afstand på min. 5 cm mellem varmekilden og toppen af dit produkt.

Rengøring

Afkøl altid produktet i nogle minutter før rengøring. Sænk ikke produktet ned i eller fyld det med koldt vand, når det er varmt, da ekstreme temperaturændringer i overfladen kan forårsage skade.

Frem for at rengøre produktet i opvaskemaskinen anbefaler vi at vaske det i hånden i varmt sæbevand. Dette vil bidrage til længere levetid for non-stickoverfladen.

Brug ikke rengøringsmidler med slibende effekt, stærkt slibende eller meget stive rengøringssvampe eller -børster på nogen af overfladerne.

pleje & brug
Standard levering: 75 kr. – 1-3 hverdages levering
Rektangulær bradepande Toughened Non-Stick
52104350010101 Antal: 1
Rektangulær bradepande Toughened Non-Stick -35 cm / 5.5L
Denne slanke, forstærkede non-stickbradepande er ideel til alt fra overdådig søndagsfrokost til aftensmad midt på ugen. Den leverer fantastiske resultater, når du steger, bager, pocherer eller tilbereder over vandbad. Den store størrelse og rummelige, rektangulære form betyder, at du kan tilberede rigelige mængder.
Funktioner
  • Vores mest slidstærke non-stickbelægning er gennemtestet, med livstidsgaranti og nu fire gange stærkere. (Den er blevet testet på et uafhængigt laboratorie for, hvor godt den modstår slitage med metalredskaber).

  • Jævn varme: Opbygningen er med til at lede varmen hurtigt og jævnt, hvilket er ideelt til tilberedning af hurtige og lækre måltider. Du behøver bare tilberede mad ved lav eller medium temperatur for at få fantastiske resultater.

  • Sund madlavning, nem rengøring: Vores non-stickbelægning, både indvendigt og udvendigt, begrænser behovet for olie og sikrer nem rengøring.

  • Holder formen: Vores sortiment med toughened non-stick har en slidstærk og robust overflade, som kan tåle daglig brug.

  • Lag af styrke: Vi har forstærket de tre lag non-stick og fremstillet dem, så de vil holde i mange år fremover.

  • Højeste kvalitet: Vores produkter fremstilles af de fineste materialer på fabrikker verden over, hvilket sikrer den kvalitet, som du forventer fra Le Creuset.

  • Vælg din kogeplade: Vores Toughened non-stick-kogegrej er egnet til alle typer kogeplader og almindelig ovnanvendelse og er sikkert at bruge op til 260 °C eller 220 °C (Gas Mark 7) med et varmeresistent glaslåg af Le Creuset. Ikke egnet til mikrobølgeovne.

Materiale

Støbt aluminium

Produceret i

Spanien

Garanti

Livstidsgaranti

SKU

52104350010101

Ovnens Grill
Ovnens Grill
Ovn
Ovn
Elektrisk
Elektrisk
Keramisk kogeplade
Keramisk kogeplade
Gas
Gas
Induktion
Induktion
Kapacitet:
5.5 L
Længde:
41.35 cm
Bredde:
27.87 cm
Højde:
10.88 cm
Dybde:
6.4 cm
Opbevaring

Tåler fryseren

Pleje

Tåler opvaskemaskine

Før du tager produktet i brug

Nyd at pakke dit nye køkkengrej ud! (Sørg for at fjerne alle mærkater og al indpakning).

Vask dit Le Creuset-produkt i varmt sæbevand; skyl efter og tør det grundigt.

Madlavning

Pas på dig selv: Brug altid grydelapper, når du håndterer noget varmt.

Vi anbefaler, at du bruger Le Creusets silikoneredskaber eller redskaber af træ eller varmeresistent plastik. Metal-redskaber kan også bruges, men med omtanke. De bør ikke bruges voldsomt eller skrabes over non-stickoverfladen. Undgå at slå metalredskaber mod kanten af produkter med non-stickbelægning pga. skader. BRUG IKKE håndholdte el- eller batteridrevne piskeris eller blendere, knive eller skarpe redskaber og tilbehør i pander med non-stickbelægning, da de kan skade overfladen.

Brug produktet på den størrelse kogeplade, der er bedst egnet. Så tilberedes din mad jævnt, og det begrænser risikoen for at skade håndtag og sider. Dette er særligt vigtigt med induktionskomfurer: Hvis du bruger en kogeplade i den forkerte størrelse, er der risiko for, at komfuret ikke "genkender" produktet.

Tilberedning ved medium eller lav varme giver de bedste resultater – selv når du steger og svitser. Lad produktet varme gradvist op for at få mad, der smager fantastisk og er jævnt tilberedt. Hvis du har brug for en højere varme, kan du skrue ned, når du har opnået den ønskede temperatur.

Ved madlavning uden fedt skal du forvarme dit produkt til medium varme i ca. 2 minutter. Derefter kan du lægge din mad på. Hold altid øje med dit kogegrej - en tør non-stickoverflade må ikke overophede. Det kan forårsage skader.

Tilberedning af ingredienser med et lavt rygepunkt ved høje temperaturer kan give mærker på produktets bund.

Ved madlavning på induktionskomfur bør du undgå at bruge "boost"-funktionen, da den kun skal bruges til hurtig opvarmning af store mængder vand.

Træk aldrig produktet hen over et komfur med glasplade, da det kan skade både produktets bund og glasset. I stedet bør du altid løfte produktet til og fra komfuret eller fra et blus til et andet.

For at få de bedste resultater skal du placere dit produkt på en plade eller rist. Stil aldrig dit produkt direkte på bunden af din ovn. Det kan øge madlavningstemperaturen og føre til en hurtigere, ukontrolleret tilberedningsproces, som kan forårsage skader.

Når produktet bruges under ovnens grillfunktion, skal du altid sørge for, at der er en afstand på min. 5 cm mellem varmekilden og toppen af dit produkt.

Rengøring

Afkøl altid produktet i nogle minutter før rengøring. Sænk ikke produktet ned i eller fyld det med koldt vand, når det er varmt, da ekstreme temperaturændringer i overfladen kan forårsage skade.

Frem for at rengøre produktet i opvaskemaskinen anbefaler vi at vaske det i hånden i varmt sæbevand. Dette vil bidrage til længere levetid for non-stickoverfladen.

Brug ikke rengøringsmidler med slibende effekt, stærkt slibende eller meget stive rengøringssvampe eller -børster på nogen af overfladerne.

pleje & brug
Standard levering: 75 kr. – 1-3 hverdages levering
Gryde m/glaslåg Toughened Non-Stick
51111240010502 Antal: 1
Gryde m/glaslåg Toughened Non-Stick -24 cm / 6L
Supper. Stuvninger. Chiliretter. Gryderetter. Tilbered alle mulige, fyldige retter i denne robuste gryde. Det moderne, elegante design gør dette produkt perfekt at tage med fra køkkenet til bordet. Den er belagt indvendigt med vores bedste non-stick nogensinde og slipper nemt maden, så du får enkel madlavning og rengøring. Samtidig holder glaslåget på smag og saft.
Funktioner
  • En drøm at rengøre: Vores Toughened non-stick slipper maden fantastisk, så det er virkeligt nemt at rengøre.

  • Hold øje med maden: Med det varmeresistente glaslåg kan du kigge til maden uden at løfte låget og forstyrre tilberedningsprocessen.

  • Vores mest slidstærke non-stickbelægning er gennemtestet, med livstidsgaranti og nu fire gange stærkere. (Den er blevet testet på et uafhængigt laboratorie for, hvor godt den modstår slitage med metalredskaber).

  • Styrke hele vejen igennem: Dets opbygning er blevet hårdt anodiseret for at give effektiv varmeledning og -fordeling, maden tilberedes jævnt.

  • Holder længere: Vores pander modstår ridser og er beregnet til at skulle være i dit køkken i mange år fremover.

  • Sundere madlavning: Vores robuste non-stick overflade kan håndtere alle typer stegning – selv uden olie eller fedt.

  • Højeste kvalitet: Vores produkter fremstilles af de fineste materialer på fabrikker verden over, hvilket sikrer den kvalitet, som du forventer fra Le Creuset.

  • Vælg din kogeplade: Vores Toughened non-stick-køkkenudstyr er egnet til alle typer kogeplader og almindelig ovnanvendelse og tåler op til 260 °C eller 220 °C (Gas Mark 7) med et varmeresistent glaslåg af Le Creuset. Ikke egnet til mikrobølgeovne.

Materiale

Anodiseret aluminium

Produceret i

Kina

Garanti

Livstidsgaranti

SKU

51111240010502

Ovnens Grill
Ovnens Grill
Ovn
Ovn
Elektrisk
Elektrisk
Keramisk kogeplade
Keramisk kogeplade
Gas
Gas
Induktion
Induktion
Kapacitet:
6 L
Længde:
34.5 cm
Bredde:
25.1 cm
Højde:
20.5 cm
Dybde:
13.3 cm
Opbevaring

Tåler fryseren

Pleje

Tåler opvaskemaskine

Før du tager produktet i brug

Nyd at pakke dit nye køkkengrej ud! (Sørg for at fjerne alle mærkater og al indpakning).

Vask dit Le Creuset-produkt i varmt sæbevand; skyl efter og tør det grundigt.

Behandl den indvendige non-stickoverflade ved at gnide hele overfladen ind i vegetabilsk olie eller majsolie med en blød klud. Når du er færdig, skyller du dit produkt med varmt vand og tørrer det grundigt.

BEHANDL IKKE den sorte, udvendige side.

Madlavning

Pas på dig selv: Brug altid grydelapper, når du håndterer noget varmt.

Vi anbefaler, at du bruger Le Creusets silikoneredskaber eller redskaber af træ eller varmeresistent plastik. Metal-redskaber kan også bruges, men med omtanke. De bør ikke bruges voldsomt eller skrabes over non-stickoverfladen. Undgå at slå metalredskaber mod kanten af produkter med non-stickbelægning pga. skader. BRUG IKKE håndholdte el- eller batteridrevne piskeris eller blendere, knive eller skarpe redskaber og tilbehør i pander med non-stickbelægning, da de kan skade overfladen.

Brug produktet på den størrelse kogeplade, der er bedst egnet. Så tilberedes din mad jævnt, og det begrænser risikoen for at skade håndtag og sider. Dette er særligt vigtigt med induktionskomfurer: Hvis du bruger en kogeplade i den forkerte størrelse, er der risiko for, at komfuret ikke "genkender" produktet.

Tilberedning ved medium eller lav varme giver de bedste resultater – selv når du steger og svitser. Lad produktet varme gradvist op for at få mad, der smager fantastisk og er jævnt tilberedt. Hvis du har brug for en højere varme, kan du skrue ned, når du har opnået den ønskede temperatur.

Ved madlavning uden fedt skal du forvarme dit produkt til medium varme i ca. 2 minutter. Derefter kan du lægge din mad på. Hold altid øje med dit kogegrej - en tør non-stickoverflade må ikke overophede. Det kan forårsage skader.

Tilberedning af ingredienser med et lavt rygepunkt ved høje temperaturer kan give mærker på produktets bund.

Ved madlavning på induktionskomfur bør du undgå at bruge "boost"-funktionen, da den kun skal bruges til hurtig opvarmning af store mængder vand.

Træk aldrig produktet hen over et komfur med glasplade, da det kan skade både produktets bund og glasset. I stedet bør du altid løfte produktet til og fra komfuret eller fra et blus til et andet.

For at få de bedste resultater skal du placere dit produkt på en plade eller rist. Stil aldrig dit produkt direkte på bunden af din ovn. Det kan øge madlavningstemperaturen og føre til en hurtigere, ukontrolleret tilberedningsproces, som kan forårsage skader.

Når produktet bruges under ovnens grillfunktion, skal du altid sørge for, at der er en afstand på min. 5 cm mellem varmekilden og toppen af dit produkt.

Rengøring

Afkøl altid produktet i nogle minutter før rengøring. Sænk ikke produktet ned i eller fyld det med koldt vand, når det er varmt, da ekstreme temperaturændringer i overfladen kan forårsage skade.

Frem for at rengøre produktet i opvaskemaskinen anbefaler vi at vaske det i hånden i varmt sæbevand. Dette vil bidrage til længere levetid for non-stickoverfladen.

Brug ikke rengøringsmidler med slibende effekt, stærkt slibende eller meget stive rengøringssvampe eller -børster på nogen af overfladerne.

pleje & brug
Standard levering: 75 kr. – 1-3 hverdages levering
Kasserolle m/glaslåg og hjælpehåndtag Toughened Non-Stick
51108200010302 Antal: 1
Kasserolle m/glaslåg og hjælpehåndtag Toughened Non-Stick -20 cm / 3.8L
Skal du tilberede grøntsager, ris, pasta eller en hjemmelavet sauce eller suppe? Vores Toughened non-stickkasserolle gør dit køkkenliv lettere: Den er hårfør, slipper maden nemt og er let at rengøre takket være den indvendige non-stickbelægning - vores stærkeste til dato. Det varmeresistente glaslåg holder på saft og kraft, mens håndtagene i rustfrit stål gør kasserollen nem at løfte - selv når den er fuld.
Funktioner
  • En drøm at rengøre: Vores Toughened non-stick slipper maden fantastisk, så det er virkeligt nemt at rengøre.

  • Hold øje med maden: Med det varmeresistente glaslåg kan du kigge til maden uden at løfte låget og forstyrre tilberedningsprocessen.

  • Vores mest slidstærke non-stickbelægning er gennemtestet, med livstidsgaranti og nu fire gange stærkere. (Den er blevet testet på et uafhængigt laboratorie for, hvor godt den modstår slitage med metalredskaber).

  • Styrke hele vejen igennem: Dets opbygning er blevet hårdt anodiseret for at give effektiv varmeledning og -fordeling, maden tilberedes jævnt.

  • Holder længere: Vores pander modstår ridser og er beregnet til at skulle være i dit køkken i mange år fremover.

  • Sundere madlavning: Vores robuste non-stick overflade kan håndtere alle typer stegning – selv uden olie eller fedt.

  • Højeste kvalitet: Vores produkter fremstilles af de fineste materialer på fabrikker verden over, hvilket sikrer den kvalitet, som du forventer fra Le Creuset.

  • Vælg din kogeplade: Vores Toughened non-stick-køkkenudstyr er egnet til alle typer kogeplader og almindelig ovnanvendelse og tåler op til 260 °C eller 220 °C (Gas Mark 7) med et varmeresistent glaslåg af Le Creuset. Ikke egnet til mikrobølgeovne.

Materiale

Anodiseret aluminium

Produceret i

Kina

Garanti

Livstidsgaranti

SKU

51108200010302

Ovnens Grill
Ovnens Grill
Ovn
Ovn
Elektrisk
Elektrisk
Keramisk kogeplade
Keramisk kogeplade
Gas
Gas
Induktion
Induktion
Kapacitet:
3.8 L
Længde:
45.13 cm
Bredde:
21.1 cm
Højde:
19.21 cm
Dybde:
12.2 cm
Opbevaring

Tåler fryseren

Pleje

Tåler opvaskemaskine

Før du tager produktet i brug

Nyd at pakke dit nye køkkengrej ud! (Sørg for at fjerne alle mærkater og al indpakning).

Vask dit Le Creuset-produkt i varmt sæbevand; skyl efter og tør det grundigt.

Behandl den indvendige non-stickoverflade ved at gnide hele overfladen ind i vegetabilsk olie eller majsolie med en blød klud. Når du er færdig, skyller du dit produkt med varmt vand og tørrer det grundigt.

BEHANDL IKKE den sorte, udvendige side.

Madlavning

Pas på dig selv: Brug altid grydelapper, når du håndterer noget varmt.

Vi anbefaler, at du bruger Le Creusets silikoneredskaber eller redskaber af træ eller varmeresistent plastik. Metal-redskaber kan også bruges, men med omtanke. De bør ikke bruges voldsomt eller skrabes over non-stickoverfladen. Undgå at slå metalredskaber mod kanten af produkter med non-stickbelægning pga. skader. BRUG IKKE håndholdte el- eller batteridrevne piskeris eller blendere, knive eller skarpe redskaber og tilbehør i pander med non-stickbelægning, da de kan skade overfladen.

Brug produktet på den størrelse kogeplade, der er bedst egnet. Så tilberedes din mad jævnt, og det begrænser risikoen for at skade håndtag og sider. Dette er særligt vigtigt med induktionskomfurer: Hvis du bruger en kogeplade i den forkerte størrelse, er der risiko for, at komfuret ikke "genkender" produktet.

Tilberedning ved medium eller lav varme giver de bedste resultater – selv når du steger og svitser. Lad produktet varme gradvist op for at få mad, der smager fantastisk og er jævnt tilberedt. Hvis du har brug for en højere varme, kan du skrue ned, når du har opnået den ønskede temperatur.

Ved madlavning uden fedt skal du forvarme dit produkt til medium varme i ca. 2 minutter. Derefter kan du lægge din mad på. Hold altid øje med dit kogegrej - en tør non-stickoverflade må ikke overophede. Det kan forårsage skader.

Tilberedning af ingredienser med et lavt rygepunkt ved høje temperaturer kan give mærker på produktets bund.

Ved madlavning på induktionskomfur bør du undgå at bruge "boost"-funktionen, da den kun skal bruges til hurtig opvarmning af store mængder vand.

Træk aldrig produktet hen over et komfur med glasplade, da det kan skade både produktets bund og glasset. I stedet bør du altid løfte produktet til og fra komfuret eller fra et blus til et andet.

For at få de bedste resultater skal du placere dit produkt på en plade eller rist. Stil aldrig dit produkt direkte på bunden af din ovn. Det kan øge madlavningstemperaturen og føre til en hurtigere, ukontrolleret tilberedningsproces, som kan forårsage skader.

Når produktet bruges under ovnens grillfunktion, skal du altid sørge for, at der er en afstand på min. 5 cm mellem varmekilden og toppen af dit produkt.

Rengøring

Afkøl altid produktet i nogle minutter før rengøring. Sænk ikke produktet ned i eller fyld det med koldt vand, når det er varmt, da ekstreme temperaturændringer i overfladen kan forårsage skade.

Frem for at rengøre produktet i opvaskemaskinen anbefaler vi at vaske det i hånden i varmt sæbevand. Dette vil bidrage til længere levetid for non-stickoverfladen.

Brug ikke rengøringsmidler med slibende effekt, stærkt slibende eller meget stive rengøringssvampe eller -børster på nogen af overfladerne.

pleje & brug
Standard levering: 75 kr. – 1-3 hverdages levering
Stegepande Toughened Non-Stick
51112200010002 Antal: 1
Stegepande Toughened Non-Stick -20 cm
Denne lave stegepande er en af hverdagens helte - alsidig og uundværlig. Den er indvendigt belagt med vores bedste non-stickbelægning nogensinde og udvendigt en stærk og rengøringsvenlig behandling. Den er nem at bruge og perfekt til alle varmekilder. Med de rene linjer og slanke udtryk udgør den et iøjnefaldende bidrag til dit køkken.
Funktioner
  • Lækkert ekstraudstyr: Få endnu mere glæde ud af din madlavning ved at udstyre din foretrukne pande med glaslåg, som vi sælger særskilt.

  • En drøm at rengøre: Vores Toughened non-stick slipper maden fantastisk, så det er virkeligt nemt at rengøre.

  • Vores mest slidstærke non-stickbelægning er gennemtestet, med livstidsgaranti og nu fire gange stærkere. (Den er blevet testet på et uafhængigt laboratorie for, hvor godt den modstår slitage med metalredskaber).

  • Styrke hele vejen igennem: Dets opbygning er blevet hårdt anodiseret for at give effektiv varmeledning og -fordeling, maden tilberedes jævnt.

  • Holder længere: Vores pander modstår ridser og er beregnet til at skulle være i dit køkken i mange år fremover.

  • Sundere madlavning: Vores robuste non-stick overflade kan håndtere alle typer stegning – selv uden olie eller fedt.

  • Højeste kvalitet: Vores produkter fremstilles af de fineste materialer på fabrikker verden over, hvilket sikrer den kvalitet, som du forventer fra Le Creuset.

  • Vælg din kogeplade: Vores Toughened non-stick-køkkenudstyr er egnet til alle typer kogeplader og almindelig ovnanvendelse og tåler op til 260 °C eller 220 °C (Gas Mark 7) med et varmeresistent glaslåg af Le Creuset. Ikke egnet til mikrobølgeovne.

Materiale

Anodiseret aluminium

Produceret i

Kina

Garanti

Livstidsgaranti

SKU

51112200010002

Ovnens Grill
Ovnens Grill
Ovn
Ovn
Elektrisk
Elektrisk
Keramisk kogeplade
Keramisk kogeplade
Gas
Gas
Induktion
Induktion
Længde:
38.4 cm
Bredde:
21.1 cm
Højde:
6.6 cm
Dybde:
4 cm
Opbevaring

Tåler fryseren

Pleje

Tåler opvaskemaskine

Før du tager produktet i brug

Nyd at pakke dit nye køkkengrej ud! (Sørg for at fjerne alle mærkater og al indpakning).

Vask dit Le Creuset-produkt i varmt sæbevand; skyl efter og tør det grundigt.

Behandl den indvendige non-stickoverflade ved at gnide hele overfladen ind i vegetabilsk olie eller majsolie med en blød klud. Når du er færdig, skyller du dit produkt med varmt vand og tørrer det grundigt.

BEHANDL IKKE den sorte, udvendige side.

Madlavning

Pas på dig selv: Brug altid grydelapper, når du håndterer noget varmt.

Vi anbefaler, at du bruger Le Creusets silikoneredskaber eller redskaber af træ eller varmeresistent plastik. Metal-redskaber kan også bruges, men med omtanke. De bør ikke bruges voldsomt eller skrabes over non-stickoverfladen. Undgå at slå metalredskaber mod kanten af produkter med non-stickbelægning pga. skader. BRUG IKKE håndholdte el- eller batteridrevne piskeris eller blendere, knive eller skarpe redskaber og tilbehør i pander med non-stickbelægning, da de kan skade overfladen.

Brug produktet på den størrelse kogeplade, der er bedst egnet. Så tilberedes din mad jævnt, og det begrænser risikoen for at skade håndtag og sider. Dette er særligt vigtigt med induktionskomfurer: Hvis du bruger en kogeplade i den forkerte størrelse, er der risiko for, at komfuret ikke "genkender" produktet.

Tilberedning ved medium eller lav varme giver de bedste resultater – selv når du steger og svitser. Lad produktet varme gradvist op for at få mad, der smager fantastisk og er jævnt tilberedt. Hvis du har brug for en højere varme, kan du skrue ned, når du har opnået den ønskede temperatur.

Ved madlavning uden fedt skal du forvarme dit produkt til medium varme i ca. 2 minutter. Derefter kan du lægge din mad på. Hold altid øje med dit kogegrej - en tør non-stickoverflade må ikke overophede. Det kan forårsage skader.

Tilberedning af ingredienser med et lavt rygepunkt ved høje temperaturer kan give mærker på produktets bund.

Ved madlavning på induktionskomfur bør du undgå at bruge "boost"-funktionen, da den kun skal bruges til hurtig opvarmning af store mængder vand.

Træk aldrig produktet hen over et komfur med glasplade, da det kan skade både produktets bund og glasset. I stedet bør du altid løfte produktet til og fra komfuret eller fra et blus til et andet.

For at få de bedste resultater skal du placere dit produkt på en plade eller rist. Stil aldrig dit produkt direkte på bunden af din ovn. Det kan øge madlavningstemperaturen og føre til en hurtigere, ukontrolleret tilberedningsproces, som kan forårsage skader.

Når produktet bruges under ovnens grillfunktion, skal du altid sørge for, at der er en afstand på min. 5 cm mellem varmekilden og toppen af dit produkt.

Rengøring

Afkøl altid produktet i nogle minutter før rengøring. Sænk ikke produktet ned i eller fyld det med koldt vand, når det er varmt, da ekstreme temperaturændringer i overfladen kan forårsage skade.

Frem for at rengøre produktet i opvaskemaskinen anbefaler vi at vaske det i hånden i varmt sæbevand. Dette vil bidrage til længere levetid for non-stickoverfladen.

Brug ikke rengøringsmidler med slibende effekt, stærkt slibende eller meget stive rengøringssvampe eller -børster på nogen af overfladerne.

pleje & brug
Standard levering: 75 kr. – 1-3 hverdages levering
Kasserolle m/glaslåg og hjælpehåndtag Toughened Non-Stick
51108160010302 Antal: 1
Kasserolle m/glaslåg og hjælpehåndtag Toughened Non-Stick -16 cm / 1.9L
Skal du tilberede grøntsager, ris, pasta eller en hjemmelavet sauce eller suppe? Vores Toughened non-stickkasserolle gør dit køkkenliv lettere: Den er hårfør, slipper maden nemt og er let at rengøre takket være den indvendige non-stickbelægning - vores stærkeste til dato. Det varmeresistente glaslåg holder på saft og kraft, mens håndtagene i rustfrit stål gør kasserollen nem at løfte - selv når den er fuld.
Funktioner
  • En drøm at rengøre: Vores Toughened non-stick slipper maden fantastisk, så det er virkeligt nemt at rengøre.

  • Hold øje med maden: Med det varmeresistente glaslåg kan du kigge til maden uden at løfte låget og forstyrre tilberedningsprocessen.

  • Vores mest slidstærke non-stickbelægning er gennemtestet, med livstidsgaranti og nu fire gange stærkere. (Den er blevet testet på et uafhængigt laboratorie for, hvor godt den modstår slitage med metalredskaber).

  • Styrke hele vejen igennem: Dets opbygning er blevet hårdt anodiseret for at give effektiv varmeledning og -fordeling, maden tilberedes jævnt.

  • Holder længere: Vores pander modstår ridser og er beregnet til at skulle være i dit køkken i mange år fremover.

  • Sundere madlavning: Vores robuste non-stick overflade kan håndtere alle typer stegning – selv uden olie eller fedt.

  • Højeste kvalitet: Vores produkter fremstilles af de fineste materialer på fabrikker verden over, hvilket sikrer den kvalitet, som du forventer fra Le Creuset.

  • Vælg din kogeplade: Vores Toughened non-stick-køkkenudstyr er egnet til alle typer kogeplader og almindelig ovnanvendelse og tåler op til 260 °C eller 220 °C (Gas Mark 7) med et varmeresistent glaslåg af Le Creuset. Ikke egnet til mikrobølgeovne.

Materiale

Anodiseret aluminium

Produceret i

Kina

Garanti

Livstidsgaranti

SKU

51108160010302

Ovnens Grill
Ovnens Grill
Ovn
Ovn
Elektrisk
Elektrisk
Keramisk kogeplade
Keramisk kogeplade
Gas
Gas
Induktion
Induktion
Kapacitet:
1.9 L
Længde:
38.97 cm
Bredde:
17.1 cm
Højde:
15.81 cm
Dybde:
9.5 cm
Opbevaring

Tåler fryseren

Pleje

Tåler opvaskemaskine

Før du tager produktet i brug

Nyd at pakke dit nye køkkengrej ud! (Sørg for at fjerne alle mærkater og al indpakning).

Vask dit Le Creuset-produkt i varmt sæbevand; skyl efter og tør det grundigt.

Behandl den indvendige non-stickoverflade ved at gnide hele overfladen ind i vegetabilsk olie eller majsolie med en blød klud. Når du er færdig, skyller du dit produkt med varmt vand og tørrer det grundigt.

BEHANDL IKKE den sorte, udvendige side.

Madlavning

Pas på dig selv: Brug altid grydelapper, når du håndterer noget varmt.

Vi anbefaler, at du bruger Le Creusets silikoneredskaber eller redskaber af træ eller varmeresistent plastik. Metal-redskaber kan også bruges, men med omtanke. De bør ikke bruges voldsomt eller skrabes over non-stickoverfladen. Undgå at slå metalredskaber mod kanten af produkter med non-stickbelægning pga. skader. BRUG IKKE håndholdte el- eller batteridrevne piskeris eller blendere, knive eller skarpe redskaber og tilbehør i pander med non-stickbelægning, da de kan skade overfladen.

Brug produktet på den størrelse kogeplade, der er bedst egnet. Så tilberedes din mad jævnt, og det begrænser risikoen for at skade håndtag og sider. Dette er særligt vigtigt med induktionskomfurer: Hvis du bruger en kogeplade i den forkerte størrelse, er der risiko for, at komfuret ikke "genkender" produktet.

Tilberedning ved medium eller lav varme giver de bedste resultater – selv når du steger og svitser. Lad produktet varme gradvist op for at få mad, der smager fantastisk og er jævnt tilberedt. Hvis du har brug for en højere varme, kan du skrue ned, når du har opnået den ønskede temperatur.

Ved madlavning uden fedt skal du forvarme dit produkt til medium varme i ca. 2 minutter. Derefter kan du lægge din mad på. Hold altid øje med dit kogegrej - en tør non-stickoverflade må ikke overophede. Det kan forårsage skader.

Tilberedning af ingredienser med et lavt rygepunkt ved høje temperaturer kan give mærker på produktets bund.

Ved madlavning på induktionskomfur bør du undgå at bruge "boost"-funktionen, da den kun skal bruges til hurtig opvarmning af store mængder vand.

Træk aldrig produktet hen over et komfur med glasplade, da det kan skade både produktets bund og glasset. I stedet bør du altid løfte produktet til og fra komfuret eller fra et blus til et andet.

For at få de bedste resultater skal du placere dit produkt på en plade eller rist. Stil aldrig dit produkt direkte på bunden af din ovn. Det kan øge madlavningstemperaturen og føre til en hurtigere, ukontrolleret tilberedningsproces, som kan forårsage skader.

Når produktet bruges under ovnens grillfunktion, skal du altid sørge for, at der er en afstand på min. 5 cm mellem varmekilden og toppen af dit produkt.

Rengøring

Afkøl altid produktet i nogle minutter før rengøring. Sænk ikke produktet ned i eller fyld det med koldt vand, når det er varmt, da ekstreme temperaturændringer i overfladen kan forårsage skade.

Frem for at rengøre produktet i opvaskemaskinen anbefaler vi at vaske det i hånden i varmt sæbevand. Dette vil bidrage til længere levetid for non-stickoverfladen.

Brug ikke rengøringsmidler med slibende effekt, stærkt slibende eller meget stive rengøringssvampe eller -børster på nogen af overfladerne.

pleje & brug
Standard levering: 75 kr. – 1-3 hverdages levering
Kasserolle m/glaslåg og hjælpehåndtag Toughened Non-Stick
51108180010302 Antal: 1
Kasserolle m/glaslåg og hjælpehåndtag Toughened Non-Stick -18 cm / 2.8L
Skal du tilberede grøntsager, ris, pasta eller en hjemmelavet sauce eller suppe? Vores Toughened non-stickkasserolle gør dit køkkenliv lettere: Den er hårfør, slipper maden nemt og er let at rengøre takket være den indvendige non-stickbelægning - vores stærkeste til dato. Det varmeresistente glaslåg holder på saft og kraft, mens håndtagene i rustfrit stål gør kasserollen nem at løfte - selv når den er fuld.
Funktioner
  • En drøm at rengøre: Vores Toughened non-stick slipper maden fantastisk, så det er virkeligt nemt at rengøre.

  • Hold øje med maden: Med det varmeresistente glaslåg kan du kigge til maden uden at løfte låget og forstyrre tilberedningsprocessen.

  • Vores mest slidstærke non-stickbelægning er gennemtestet, med livstidsgaranti og nu fire gange stærkere. (Den er blevet testet på et uafhængigt laboratorie for, hvor godt den modstår slitage med metalredskaber).

  • Styrke hele vejen igennem: Dets opbygning er blevet hårdt anodiseret for at give effektiv varmeledning og -fordeling, maden tilberedes jævnt.

  • Holder længere: Vores pander modstår ridser og er beregnet til at skulle være i dit køkken i mange år fremover.

  • Sundere madlavning: Vores robuste non-stick overflade kan håndtere alle typer stegning – selv uden olie eller fedt.

  • Højeste kvalitet: Vores produkter fremstilles af de fineste materialer på fabrikker verden over, hvilket sikrer den kvalitet, som du forventer fra Le Creuset.

  • Vælg din kogeplade: Vores Toughened non-stick-køkkenudstyr er egnet til alle typer kogeplader og almindelig ovnanvendelse og tåler op til 260 °C eller 220 °C (Gas Mark 7) med et varmeresistent glaslåg af Le Creuset. Ikke egnet til mikrobølgeovne.

Materiale

Anodiseret aluminium

Produceret i

Kina

Garanti

Livstidsgaranti

SKU

51108180010302

Ovnens Grill
Ovnens Grill
Ovn
Ovn
Elektrisk
Elektrisk
Keramisk kogeplade
Keramisk kogeplade
Gas
Gas
Induktion
Induktion
Kapacitet:
2.8 L
Længde:
43.03 cm
Bredde:
19.1 cm
Højde:
17.96 cm
Dybde:
11.1 cm
Opbevaring

Tåler fryseren

Pleje

Tåler opvaskemaskine

Før du tager produktet i brug

Nyd at pakke dit nye køkkengrej ud! (Sørg for at fjerne alle mærkater og al indpakning).

Vask dit Le Creuset-produkt i varmt sæbevand; skyl efter og tør det grundigt.

Behandl den indvendige non-stickoverflade ved at gnide hele overfladen ind i vegetabilsk olie eller majsolie med en blød klud. Når du er færdig, skyller du dit produkt med varmt vand og tørrer det grundigt.

BEHANDL IKKE den sorte, udvendige side.

Madlavning

Pas på dig selv: Brug altid grydelapper, når du håndterer noget varmt.

Vi anbefaler, at du bruger Le Creusets silikoneredskaber eller redskaber af træ eller varmeresistent plastik. Metal-redskaber kan også bruges, men med omtanke. De bør ikke bruges voldsomt eller skrabes over non-stickoverfladen. Undgå at slå metalredskaber mod kanten af produkter med non-stickbelægning pga. skader. BRUG IKKE håndholdte el- eller batteridrevne piskeris eller blendere, knive eller skarpe redskaber og tilbehør i pander med non-stickbelægning, da de kan skade overfladen.

Brug produktet på den størrelse kogeplade, der er bedst egnet. Så tilberedes din mad jævnt, og det begrænser risikoen for at skade håndtag og sider. Dette er særligt vigtigt med induktionskomfurer: Hvis du bruger en kogeplade i den forkerte størrelse, er der risiko for, at komfuret ikke "genkender" produktet.

Tilberedning ved medium eller lav varme giver de bedste resultater – selv når du steger og svitser. Lad produktet varme gradvist op for at få mad, der smager fantastisk og er jævnt tilberedt. Hvis du har brug for en højere varme, kan du skrue ned, når du har opnået den ønskede temperatur.

Ved madlavning uden fedt skal du forvarme dit produkt til medium varme i ca. 2 minutter. Derefter kan du lægge din mad på. Hold altid øje med dit kogegrej - en tør non-stickoverflade må ikke overophede. Det kan forårsage skader.

Tilberedning af ingredienser med et lavt rygepunkt ved høje temperaturer kan give mærker på produktets bund.

Ved madlavning på induktionskomfur bør du undgå at bruge "boost"-funktionen, da den kun skal bruges til hurtig opvarmning af store mængder vand.

Træk aldrig produktet hen over et komfur med glasplade, da det kan skade både produktets bund og glasset. I stedet bør du altid løfte produktet til og fra komfuret eller fra et blus til et andet.

For at få de bedste resultater skal du placere dit produkt på en plade eller rist. Stil aldrig dit produkt direkte på bunden af din ovn. Det kan øge madlavningstemperaturen og føre til en hurtigere, ukontrolleret tilberedningsproces, som kan forårsage skader.

Når produktet bruges under ovnens grillfunktion, skal du altid sørge for, at der er en afstand på min. 5 cm mellem varmekilden og toppen af dit produkt.

Rengøring

Afkøl altid produktet i nogle minutter før rengøring. Sænk ikke produktet ned i eller fyld det med koldt vand, når det er varmt, da ekstreme temperaturændringer i overfladen kan forårsage skade.

Frem for at rengøre produktet i opvaskemaskinen anbefaler vi at vaske det i hånden i varmt sæbevand. Dette vil bidrage til længere levetid for non-stickoverfladen.

Brug ikke rengøringsmidler med slibende effekt, stærkt slibende eller meget stive rengøringssvampe eller -børster på nogen af overfladerne.

pleje & brug
Standard levering: 75 kr. – 1-3 hverdages levering
Dyb stegepande m/hjælpehåndtag Toughened Non-Stick
51101300010202 Antal: 1
Dyb stegepande m/hjælpehåndtag Toughened Non-Stick -30 cm / 3.6L
Fyr op under friturestegning i vores pande med toughened non-stick, som er vores bedste non-stickbelægning nogensinde. Dens rummelige størrelse gør den anvendelig til mange typer af madlavning, uanset om du fx simrer en gryderet eller svitser kød. Den er en fornøjelse at bruge og også nem at rengøre.
Funktioner
  • Lækkert ekstraudstyr: Få endnu mere glæde ud af din madlavning ved at udstyre din foretrukne pande med glaslåg, som vi sælger særskilt.

  • En drøm at rengøre: Vores Toughened non-stick slipper maden fantastisk, så det er virkeligt nemt at rengøre.

  • Vores mest slidstærke non-stickbelægning er gennemtestet, med livstidsgaranti og nu fire gange stærkere. (Den er blevet testet på et uafhængigt laboratorie for, hvor godt den modstår slitage med metalredskaber).

  • Styrke hele vejen igennem: Dets opbygning er blevet hårdt anodiseret for at give effektiv varmeledning og -fordeling, maden tilberedes jævnt.

  • Holder længere: Vores pander modstår ridser og er beregnet til at skulle være i dit køkken i mange år fremover.

  • Sundere madlavning: Vores robuste non-stick overflade kan håndtere alle typer stegning – selv uden olie eller fedt.

  • Højeste kvalitet: Vores produkter fremstilles af de fineste materialer på fabrikker verden over, hvilket sikrer den kvalitet, som du forventer fra Le Creuset.

  • Vælg din kogeplade: Vores Toughened non-stick-køkkenudstyr er egnet til alle typer kogeplader og almindelig ovnanvendelse og tåler op til 260 °C eller 220 °C (Gas Mark 7) med et varmeresistent glaslåg af Le Creuset. Ikke egnet til mikrobølgeovne.

Materiale

Anodiseret aluminium

Produceret i

Kina

Garanti

Livstidsgaranti

SKU

51101300010202

Ovnens Grill
Ovnens Grill
Ovn
Ovn
Elektrisk
Elektrisk
Keramisk kogeplade
Keramisk kogeplade
Gas
Gas
Induktion
Induktion
Kapacitet:
3.6 L
Længde:
57.2 cm
Bredde:
31.1 cm
Højde:
9.6 cm
Dybde:
6.5 cm
Opbevaring

Tåler fryseren

Pleje

Tåler opvaskemaskine

Før du tager produktet i brug

Nyd at pakke dit nye køkkengrej ud! (Sørg for at fjerne alle mærkater og al indpakning).

Vask dit Le Creuset-produkt i varmt sæbevand; skyl efter og tør det grundigt.

Behandl den indvendige non-stickoverflade ved at gnide hele overfladen ind i vegetabilsk olie eller majsolie med en blød klud. Når du er færdig, skyller du dit produkt med varmt vand og tørrer det grundigt.

BEHANDL IKKE den sorte, udvendige side.

Madlavning

Pas på dig selv: Brug altid grydelapper, når du håndterer noget varmt.

Vi anbefaler, at du bruger Le Creusets silikoneredskaber eller redskaber af træ eller varmeresistent plastik. Metal-redskaber kan også bruges, men med omtanke. De bør ikke bruges voldsomt eller skrabes over non-stickoverfladen. Undgå at slå metalredskaber mod kanten af produkter med non-stickbelægning pga. skader. BRUG IKKE håndholdte el- eller batteridrevne piskeris eller blendere, knive eller skarpe redskaber og tilbehør i pander med non-stickbelægning, da de kan skade overfladen.

Brug produktet på den størrelse kogeplade, der er bedst egnet. Så tilberedes din mad jævnt, og det begrænser risikoen for at skade håndtag og sider. Dette er særligt vigtigt med induktionskomfurer: Hvis du bruger en kogeplade i den forkerte størrelse, er der risiko for, at komfuret ikke "genkender" produktet.

Tilberedning ved medium eller lav varme giver de bedste resultater – selv når du steger og svitser. Lad produktet varme gradvist op for at få mad, der smager fantastisk og er jævnt tilberedt. Hvis du har brug for en højere varme, kan du skrue ned, når du har opnået den ønskede temperatur.

Ved madlavning uden fedt skal du forvarme dit produkt til medium varme i ca. 2 minutter. Derefter kan du lægge din mad på. Hold altid øje med dit kogegrej - en tør non-stickoverflade må ikke overophede. Det kan forårsage skader.

Tilberedning af ingredienser med et lavt rygepunkt ved høje temperaturer kan give mærker på produktets bund.

Ved madlavning på induktionskomfur bør du undgå at bruge "boost"-funktionen, da den kun skal bruges til hurtig opvarmning af store mængder vand.

Træk aldrig produktet hen over et komfur med glasplade, da det kan skade både produktets bund og glasset. I stedet bør du altid løfte produktet til og fra komfuret eller fra et blus til et andet.

For at få de bedste resultater skal du placere dit produkt på en plade eller rist. Stil aldrig dit produkt direkte på bunden af din ovn. Det kan øge madlavningstemperaturen og føre til en hurtigere, ukontrolleret tilberedningsproces, som kan forårsage skader.

Når produktet bruges under ovnens grillfunktion, skal du altid sørge for, at der er en afstand på min. 5 cm mellem varmekilden og toppen af dit produkt.

Rengøring

Afkøl altid produktet i nogle minutter før rengøring. Sænk ikke produktet ned i eller fyld det med koldt vand, når det er varmt, da ekstreme temperaturændringer i overfladen kan forårsage skade.

Frem for at rengøre produktet i opvaskemaskinen anbefaler vi at vaske det i hånden i varmt sæbevand. Dette vil bidrage til længere levetid for non-stickoverfladen.

Brug ikke rengøringsmidler med slibende effekt, stærkt slibende eller meget stive rengøringssvampe eller -børster på nogen af overfladerne.

pleje & brug
Standard levering: 75 kr. – 1-3 hverdages levering
Stegepande Toughened Non-Stick
51112240010002 Antal: 1
Stegepande Toughened Non-Stick -24 cm
Denne lave stegepande er en af hverdagens helte - alsidig og uundværlig. Den er indvendigt belagt med vores bedste non-stickbelægning nogensinde og udvendigt en stærk og rengøringsvenlig behandling. Den er nem at bruge og perfekt til alle varmekilder. Med de rene linjer og slanke udtryk udgør den et iøjnefaldende bidrag til dit køkken.
Funktioner
  • Lækkert ekstraudstyr: Få endnu mere glæde ud af din madlavning ved at udstyre din foretrukne pande med glaslåg, som vi sælger særskilt.

  • En drøm at rengøre: Vores Toughened non-stick slipper maden fantastisk, så det er virkeligt nemt at rengøre.

  • Vores mest slidstærke non-stickbelægning er gennemtestet, med livstidsgaranti og nu fire gange stærkere. (Den er blevet testet på et uafhængigt laboratorie for, hvor godt den modstår slitage med metalredskaber).

  • Styrke hele vejen igennem: Dets opbygning er blevet hårdt anodiseret for at give effektiv varmeledning og -fordeling, maden tilberedes jævnt.

  • Holder længere: Vores pander modstår ridser og er beregnet til at skulle være i dit køkken i mange år fremover.

  • Sundere madlavning: Vores robuste non-stick overflade kan håndtere alle typer stegning – selv uden olie eller fedt.

  • Højeste kvalitet: Vores produkter fremstilles af de fineste materialer på fabrikker verden over, hvilket sikrer den kvalitet, som du forventer fra Le Creuset.

  • Vælg din kogeplade: Vores Toughened non-stick-køkkenudstyr er egnet til alle typer kogeplader og almindelig ovnanvendelse og tåler op til 260 °C eller 220 °C (Gas Mark 7) med et varmeresistent glaslåg af Le Creuset. Ikke egnet til mikrobølgeovne.

Materiale

Anodiseret aluminium

Produceret i

Kina

Garanti

Livstidsgaranti

SKU

51112240010002

Ovnens Grill
Ovnens Grill
Ovn
Ovn
Elektrisk
Elektrisk
Keramisk kogeplade
Keramisk kogeplade
Gas
Gas
Induktion
Induktion
Længde:
45 cm
Bredde:
25.1 cm
Højde:
7.6 cm
Dybde:
4.5 cm
Opbevaring

Tåler fryseren

Pleje

Tåler opvaskemaskine

Før du tager produktet i brug

Nyd at pakke dit nye køkkengrej ud! (Sørg for at fjerne alle mærkater og al indpakning).

Vask dit Le Creuset-produkt i varmt sæbevand; skyl efter og tør det grundigt.

Behandl den indvendige non-stickoverflade ved at gnide hele overfladen ind i vegetabilsk olie eller majsolie med en blød klud. Når du er færdig, skyller du dit produkt med varmt vand og tørrer det grundigt.

BEHANDL IKKE den sorte, udvendige side.

Madlavning

Pas på dig selv: Brug altid grydelapper, når du håndterer noget varmt.

Vi anbefaler, at du bruger Le Creusets silikoneredskaber eller redskaber af træ eller varmeresistent plastik. Metal-redskaber kan også bruges, men med omtanke. De bør ikke bruges voldsomt eller skrabes over non-stickoverfladen. Undgå at slå metalredskaber mod kanten af produkter med non-stickbelægning pga. skader. BRUG IKKE håndholdte el- eller batteridrevne piskeris eller blendere, knive eller skarpe redskaber og tilbehør i pander med non-stickbelægning, da de kan skade overfladen.

Brug produktet på den størrelse kogeplade, der er bedst egnet. Så tilberedes din mad jævnt, og det begrænser risikoen for at skade håndtag og sider. Dette er særligt vigtigt med induktionskomfurer: Hvis du bruger en kogeplade i den forkerte størrelse, er der risiko for, at komfuret ikke "genkender" produktet.

Tilberedning ved medium eller lav varme giver de bedste resultater – selv når du steger og svitser. Lad produktet varme gradvist op for at få mad, der smager fantastisk og er jævnt tilberedt. Hvis du har brug for en højere varme, kan du skrue ned, når du har opnået den ønskede temperatur.

Ved madlavning uden fedt skal du forvarme dit produkt til medium varme i ca. 2 minutter. Derefter kan du lægge din mad på. Hold altid øje med dit kogegrej - en tør non-stickoverflade må ikke overophede. Det kan forårsage skader.

Tilberedning af ingredienser med et lavt rygepunkt ved høje temperaturer kan give mærker på produktets bund.

Ved madlavning på induktionskomfur bør du undgå at bruge "boost"-funktionen, da den kun skal bruges til hurtig opvarmning af store mængder vand.

Træk aldrig produktet hen over et komfur med glasplade, da det kan skade både produktets bund og glasset. I stedet bør du altid løfte produktet til og fra komfuret eller fra et blus til et andet.

For at få de bedste resultater skal du placere dit produkt på en plade eller rist. Stil aldrig dit produkt direkte på bunden af din ovn. Det kan øge madlavningstemperaturen og føre til en hurtigere, ukontrolleret tilberedningsproces, som kan forårsage skader.

Når produktet bruges under ovnens grillfunktion, skal du altid sørge for, at der er en afstand på min. 5 cm mellem varmekilden og toppen af dit produkt.

Rengøring

Afkøl altid produktet i nogle minutter før rengøring. Sænk ikke produktet ned i eller fyld det med koldt vand, når det er varmt, da ekstreme temperaturændringer i overfladen kan forårsage skade.

Frem for at rengøre produktet i opvaskemaskinen anbefaler vi at vaske det i hånden i varmt sæbevand. Dette vil bidrage til længere levetid for non-stickoverfladen.

Brug ikke rengøringsmidler med slibende effekt, stærkt slibende eller meget stive rengøringssvampe eller -børster på nogen af overfladerne.

pleje & brug
Standard levering: 75 kr. – 1-3 hverdages levering
Sautergryde m/glaslåg Toughened Non-Stick
51107300010502 Antal: 1
Sautergryde m/glaslåg Toughened Non-Stick -30 cm / 3.6L
Vores buffetgryde med toughened non-stick - Le Creusets stærkeste non-stickbelægning nogensinde - er slidstærk og tåler brug af metalredskaber. Den er også ideel til sund madlavning: maden slipper nemt, så du behøver ingen eller kun lidt fedtstof. Denne gryde leveres med et glaslåg, der lukker saften inde og holder på smagen for at give de bedste resultater.
Funktioner
  • En drøm at rengøre: Vores Toughened non-stick slipper maden fantastisk, så det er virkeligt nemt at rengøre.

  • Hold øje med maden: Med det varmeresistente glaslåg kan du kigge til maden uden at løfte låget og forstyrre tilberedningsprocessen.

  • Vores mest slidstærke non-stickbelægning er gennemtestet, med livstidsgaranti og nu fire gange stærkere. (Den er blevet testet på et uafhængigt laboratorie for, hvor godt den modstår slitage med metalredskaber).

  • Styrke hele vejen igennem: Dets opbygning er blevet hårdt anodiseret for at give effektiv varmeledning og -fordeling, maden tilberedes jævnt.

  • Holder længere: Vores pander modstår ridser og er beregnet til at skulle være i dit køkken i mange år fremover.

  • Sundere madlavning: Vores robuste non-stick overflade kan håndtere alle typer stegning – selv uden olie eller fedt.

  • Højeste kvalitet: Vores produkter fremstilles af de fineste materialer på fabrikker verden over, hvilket sikrer den kvalitet, som du forventer fra Le Creuset.

  • Vælg din kogeplade: Vores Toughened non-stick-køkkenudstyr er egnet til alle typer kogeplader og almindelig ovnanvendelse og tåler op til 260 °C eller 220 °C (Gas Mark 7) med et varmeresistent glaslåg af Le Creuset. Ikke egnet til mikrobølgeovne.

Materiale

Anodiseret aluminium

Produceret i

Kina

Garanti

Livstidsgaranti

SKU

51107300010502

Ovnens Grill
Ovnens Grill
Ovn
Ovn
Elektrisk
Elektrisk
Keramisk kogeplade
Keramisk kogeplade
Gas
Gas
Induktion
Induktion
Kapacitet:
3.6 L
Længde:
40.33 cm
Bredde:
31.1 cm
Højde:
14.17 cm
Dybde:
5.95 cm
Opbevaring

Tåler fryseren

Pleje

Tåler opvaskemaskine

Før du tager produktet i brug

Nyd at pakke dit nye køkkengrej ud! (Sørg for at fjerne alle mærkater og al indpakning).

Vask dit Le Creuset-produkt i varmt sæbevand; skyl efter og tør det grundigt.

Behandl den indvendige non-stickoverflade ved at gnide hele overfladen ind i vegetabilsk olie eller majsolie med en blød klud. Når du er færdig, skyller du dit produkt med varmt vand og tørrer det grundigt.

BEHANDL IKKE den sorte, udvendige side.

Madlavning

Pas på dig selv: Brug altid grydelapper, når du håndterer noget varmt.

Vi anbefaler, at du bruger Le Creusets silikoneredskaber eller redskaber af træ eller varmeresistent plastik. Metal-redskaber kan også bruges, men med omtanke. De bør ikke bruges voldsomt eller skrabes over non-stickoverfladen. Undgå at slå metalredskaber mod kanten af produkter med non-stickbelægning pga. skader. BRUG IKKE håndholdte el- eller batteridrevne piskeris eller blendere, knive eller skarpe redskaber og tilbehør i pander med non-stickbelægning, da de kan skade overfladen.

Brug produktet på den størrelse kogeplade, der er bedst egnet. Så tilberedes din mad jævnt, og det begrænser risikoen for at skade håndtag og sider. Dette er særligt vigtigt med induktionskomfurer: Hvis du bruger en kogeplade i den forkerte størrelse, er der risiko for, at komfuret ikke "genkender" produktet.

Tilberedning ved medium eller lav varme giver de bedste resultater – selv når du steger og svitser. Lad produktet varme gradvist op for at få mad, der smager fantastisk og er jævnt tilberedt. Hvis du har brug for en højere varme, kan du skrue ned, når du har opnået den ønskede temperatur.

Ved madlavning uden fedt skal du forvarme dit produkt til medium varme i ca. 2 minutter. Derefter kan du lægge din mad på. Hold altid øje med dit kogegrej - en tør non-stickoverflade må ikke overophede. Det kan forårsage skader.

Tilberedning af ingredienser med et lavt rygepunkt ved høje temperaturer kan give mærker på produktets bund.

Ved madlavning på induktionskomfur bør du undgå at bruge "boost"-funktionen, da den kun skal bruges til hurtig opvarmning af store mængder vand.

Træk aldrig produktet hen over et komfur med glasplade, da det kan skade både produktets bund og glasset. I stedet bør du altid løfte produktet til og fra komfuret eller fra et blus til et andet.

For at få de bedste resultater skal du placere dit produkt på en plade eller rist. Stil aldrig dit produkt direkte på bunden af din ovn. Det kan øge madlavningstemperaturen og føre til en hurtigere, ukontrolleret tilberedningsproces, som kan forårsage skader.

Når produktet bruges under ovnens grillfunktion, skal du altid sørge for, at der er en afstand på min. 5 cm mellem varmekilden og toppen af dit produkt.

Rengøring

Afkøl altid produktet i nogle minutter før rengøring. Sænk ikke produktet ned i eller fyld det med koldt vand, når det er varmt, da ekstreme temperaturændringer i overfladen kan forårsage skade.

Frem for at rengøre produktet i opvaskemaskinen anbefaler vi at vaske det i hånden i varmt sæbevand. Dette vil bidrage til længere levetid for non-stickoverfladen.

Brug ikke rengøringsmidler med slibende effekt, stærkt slibende eller meget stive rengøringssvampe eller -børster på nogen af overfladerne.

pleje & brug
Standard levering: 75 kr. – 1-3 hverdages levering