Brug & pleje
Sådan bruger du rustfrit stål
Le Creusets sortiment inden for rustfrit stål i flere lag, rustfrit stål og Signature rustfrit stål, er særdeles velegnet til hverdagsmadlavning og består af et bredt udvalg af former og størrelser.
Aluminiumskernen er lavet i et trelagssystem, der giver overlegen varmedistribution. Kernen er forlænget fra pandens bund og hele vejen op, så der sikres en jævn varmefordeling, og kanten er fuldt ud forseglet for at forebygge dryp ved hældning. Bunden er også magnetisk, hvilket gør den velegnet til alle komfurer, inklusive induktion.
Ønsker du at bruge din pande i rustfrit stål i ovnen? Intet problem. Begge Le Creusets 3-ply-kollektioner, rustfrit stål og Signature rustfrit stål, kan bruges på kogepladerne såvel som inden i ovnen.
Le Creusets køkkengrej i rustfrit stål og flere lag er produceret med omtanke og passion af specialister. Det præstationsorienterede design hjælper dig med ubesværet at mestre enhver kulinarisk udfordring.
Udforsk kollektionen
Fordele ved at lave mad med rustfrit stål
Køkkengrej i rustfrit stål er meget alsidigt og kan sættes direkte i ovnen fra komfuret og derefter bringes til servering ved bordet, så du kun behøver én pande.
Det er non-reaktiv, holdbar og nem at rengøre, hvilket blot er nogle af grundene til, at det er et populært valg ikke kun til hjemmebrug, men også i professionelle køkkener.
Vores køkkengrej i rustfrit stål har en vægt, der er professionel og dog komfortabel, så det er perfekt til hverdagsbrug.
Det er varmeeffektivt takket være dets konstruktion i flere lag, så du kun behøver bruge lav til medium varme. Medium varme vil stadigvæk opnå en høj overfladetemperatur, så du kan grillstege, brune og karamellisere ingredienserne på bedste vis.
Begge rustfrit stål-sortimenter er omfattet af en livstidsgaranti.
KØB KØKKENUDSTYR
Design, der stråler
Dette køkkenudstyr i rustfrit stål er ikke kun skabt i den usædvanligt høje kvalitet, som du forventer fra Le Creuset, men også designet til at præstere.
Indersiden
For at tilbyde så stor alsidighed som muligt, tilbyder vi et udvalg af produkter med eller uden overfladebelægning på indersiden. Den indre overflade uden belægning egner sig godt til at brune, grillstege og karamellisere dine yndlingsingredienser. Vores non-stick-inderside lader maden slippe nemt, så du kan lave mad med kun lidt eller intet fedt – hvilket gør den til et godt valg til sundere madlavning.
Kernen
To karakteristiske overflader er tilgængelige: 3-ply rustfrit stål med rene linjer og en silkeagtigt ydre overflade samt den enestående superskinnende overflade på Signature rustfrit stål-kollektionen, der føjer ekstra funklen til ethvert køkken. Begge overflader er nemme at rengøre og de bevarer deres blankhed og glans over tid.
Håndtagene
Såvel de lange sidehåndtag som hjælpehåndtagene med nemt greb er ovnsikre op til 260 °C og designet med fokus på komfort, balance og kontrol. Alle håndtag er sikkert fastgjort med solide nitter i rustfrit stål.
Lågene
Det rustfrie stål i 3-ply udgør et elegant, moderne låg med et rundt håndtag i en god størrelse, der gør det nemt at løfte – selv ved brug af grydelapper. Signature-sortimentets låg har en prægning, der forestiller det ikoniske Le Creuset-design med de tre ringe, og en knop i rustfrit stål. Begge låg bidrager til et minimalt væsketab under madlavningen.
Perfekte resultater, hver gang
Tilberedningstips til rustfrit stål
Brug disse eksperttips som en hjælp til at få mest muligt ud af dit køkkengrej i rustfrit stål fra Le Creuset:
1
Takket være sortimentets fremragende egenskaber inden for varmefordeling og -fastholdelse, er det kun nødvendigt at bruge lav til medium varme.
2
Når du laver mad i en pande uden belægning, skal du bruge tilstrækkeligt med olie, smør eller fedt til at dække bunden.
3
Til grillstegning, bruning og lynstegning bør du starte med at bruge medium til høj varme, hvorefter du skruer ned for varmen, når maden er tilføjet. Lad aldrig olien/fedtet blive rygende varmt.
Pleje af dit køkkenudstyr i rustfrit stål
Le Creusets køkkengrej i rustfrit stål og flere lag er nemt at vaske op i hånden, men kan også vaskes i opvaskemaskinen efter præference. Lad panden køle helt af, efter du har brugt den. Vask den af i sæbevand med en ikke-slibende rengøringssvamp, skyl af og tør den helt af.
Ved genstridige pletter eller madrester: Læg i blød i varmt sæbevand i cirka 10 minutter. Et patenteret rengøringsmiddel til rustfrit stål kan også bruges lejlighedsvist for at opnå maksimal glans på dit køkkengrej eller fjerne eventuelle kalkaflejringer.
SE PLEJE & BRUG