Cremet Courgette-suppe

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
2-4 2-4
Cremet Courgette-suppe
Denne courgettesuppe er let, velsmagende og nem at lave - en favorit til en hurtig frokostopskrift.
HOVEDINGREDIENSER
  • Grøntsager
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 1 løg, hakket
  • 15 ml olivenolie
  • 600 g courgetter, hakkede
  • 350g Gournay-ost (blød flødeost med smag af hvidløg og urter)
  • 5 dl hønsefond
  • 1⁄4 ciabattabrød, revet i små stykker
  • 4 fed hvidløg med skræl, groft knuste
  • 15 ml olivenolie
Salt og peber efter smag
  • Fremgangsmåde

  • 1
    I en Le Creuset 18 cm sauterpande i 3-ply rustfrit stål sauteres løgene i olivenolie, indtil de er gennemsigtige. Tilsæt courgetterne, og steg dem ved middel varme i 5 minutter. Rør flødeosten i, og lad den smelte. Når flødeosten er smeltet, hældes hønsebouillonen i - lad det simre i 10 minutter. Krydr med salt og peber.
  • 2
    Purér suppen til en glat, cremet konsistens med en håndholdt blender. Opvarm en Le Creuset-grillpande, og grill squashbåndene. Sæt til side.
  • 3
    Forvarm ovnen til 200 °C for at lave croutoner. Bland ciabattastykkerne med hvidløg, olivenolie og krydderier i en stor skål. Fordel dem på en bageplade, og bag dem i 10-15 minutter, eller indtil de er sprøde og gyldne. Lad det køle af.
  • 4
    Kom den cremede suppe i skålene, og pynt med masser af grillede courgettebånd og sprøde croutoner.