- Pasta
Ingredienser
- Olivenolie
- 1 finthakket løg
- 2 fed pressede hvidløg
- 2 finthakkede stærke, røde chilier
- 1 dåse flåede tomater
- 125 ml vand
- 800 g pillede rejer
- 250 ml fløde
- Salt og peber
- ½ tsk. røget paprika
- 2 spsk. sirup
- 400 g frisk pasta fx linguine
-
Fremgangsmåde
-
1Varm olivenolie i en non-stick wok, og svits løg og hvidløg, til de er bløde. Tilsæt derefter chili, og svits det gyldent.
-
2Tilsæt de flåede tomater samt vand, og lad det simre i 15-20 minutter.
-
3Varm olivenolie godt op på en pande, og lynsteg rejerne. Kom derefter rejerne i tomatsaucen.
-
4Fløde røres i saucen, og der krydres med salt, peber, røget paprika og sirup.
-
5Chili-tomatsaucen serveres med kogt pasta fx linguine.