Chili-tomatsovs med rejer og frisk pasta

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
2-4 2-4
Chili-tomatsovs med rejer og frisk pasta
Denne pastaret med en stærk og cremet sovs med tomat og rejer er en ideel hverdagsret, når du ikke vil gå på kompromis med smagen.
HOVEDINGREDIENSER
  • Pasta
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • Olivenolie
  • 1 finthakket løg
  • 2 fed pressede hvidløg
  • 2 finthakkede stærke, røde chilier
  • 1 dåse flåede tomater
  • 125 ml vand
  • 800 g pillede rejer
  • 250 ml fløde
  • Salt og peber
  • ½ tsk. røget paprika
  • 2 spsk. sirup
  • 400 g frisk pasta fx linguine
 
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Varm olivenolie i en non-stick wok, og svits løg og hvidløg, til de er bløde. Tilsæt derefter chili, og svits det gyldent.
  • 2
    Tilsæt de flåede tomater samt vand, og lad det simre i 15-20 minutter.
  • 3
    Varm olivenolie godt op på en pande, og lynsteg rejerne. Kom derefter rejerne i tomatsaucen.
  • 4
    Fløde røres i saucen, og der krydres med salt, peber, røget paprika og sirup.
  • 5
    Chili-tomatsaucen serveres med kogt pasta fx linguine.