![Kaffe med mørk chokolade og kardemomme](/on/demandware.static/-/Library-Sites-lc-sharedLibrary/default/dwf68631e4/images/content-recipes/transformBaseUrl/20240904_DT_r0000000002022_001.jpg)
- Mælkeprodukter
- Chokolade
Ingredienser
- 500 ml (2 kopper) stempelkaffe
- 300 ml (1,2 kop) sødmælk
- 100 g 70 % mørk chokolade, hakket
- 3 kardemommekapsler, knuste
- 4 spsk. honning
-
Fremgangsmåde
-
1Bland mælk, honning og kardemomme i en kasserolle over middel varme. Når blandingen simrer, tilsæt chokoladen, og sluk for varmen. Lad chokoladen smelte og kardemommen trække i et par minutter.
-
2Rør rundt, indtil chokoladen er helt opløst, og tag kardemommekapslerne ud. Når din kaffe er klar, røres chokolademælken i. Hæld op i dit On The Go krus, og nyd!