Kaffe med mørk chokolade og kardemomme

FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
1-2 1-2
Kaffe med mørk chokolade og kardemomme
Nyd en lækker varm kop med en luksuriøs blanding af mørk chokolade og kardemomme. Du kan hurtigt lave to portioner på én gang. Hæld op i glassene, og nyd den sofistikerede, aromatiske smag.
HOVEDINGREDIENSER
  • Mælkeprodukter
  • Chokolade
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 500 ml (2 kopper) stempelkaffe
  • 300 ml (1,2 kop) sødmælk
  • 100 g 70 % mørk chokolade, hakket
  • 3 kardemommekapsler, knuste
  • 4 spsk. honning
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Bland mælk, honning og kardemomme i en kasserolle over middel varme. Når blandingen simrer, tilsæt chokoladen, og sluk for varmen. Lad chokoladen smelte og kardemommen trække i et par minutter.
  • 2
    Rør rundt, indtil chokoladen er helt opløst, og tag kardemommekapslerne ud. Når din kaffe er klar, røres chokolademælken i. Hæld op i dit On The Go krus, og nyd!