
Nyd en lækker varm kop med en luksuriøs blanding af mørk chokolade og kardemomme. Du kan hurtigt lave to portioner på én gang. Hæld op i glassene, og nyd den sofistikerede, aromatiske smag.
HOVEDINGREDIENSER
- Mælkeprodukter
- Chokolade
Ingredienser
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 500 ml (2 kopper) stempelkaffe
- 300 ml (1,2 kop) sødmælk
- 100 g 70 % mørk chokolade, hakket
- 3 kardemommekapsler, knuste
- 4 spsk. honning
-
Fremgangsmåde
-
1Bland mælk, honning og kardemomme i en kasserolle over middel varme. Når blandingen simrer, tilsæt chokoladen, og sluk for varmen. Lad chokoladen smelte og kardemommen trække i et par minutter.
-
2Rør rundt, indtil chokoladen er helt opløst, og tag kardemommekapslerne ud. Når din kaffe er klar, røres chokolademælken i. Hæld op i dit On The Go krus, og nyd!