![Sandwich med æg og trøffelmayo](/on/demandware.static/-/Library-Sites-lc-sharedLibrary/default/dw19b81ce7/images/content-recipes/transformBaseUrl/20240904_DT_r0000000001960_001.jpg)
- Brød & korn
Ingredienser
- 5 store æg fra fritgående høns ved stuetemperatur
- 3 spiseskefulde (45 ml) trøffel-mayonnaise
- Havsalt og friskkværnet sort peber efter smag
- Skiveskåret brød efter eget valg
- Kruset salat
- Blåbær, agurkestave og kiwifrugt til servering
-
Fremgangsmåde
-
1Sæt en lille gryde med vand på komfuret, og bring den i kog. Sænk forsigtigt æggene ned i vandet, og kog dem i 7 minutter.
-
2Tag æggene op, og læg dem i en skål med isvand. Når æggene er kølet af, skal du skrælle og hakke 4 af æggene fint. Kom dem i en skål med mayonnaise, og smag til.
-
3Saml sandwichen med mayo og æg.
-
4Halvér det sidste æg, og læg det midt i hver sandwich, tilsæt kruset salat og skær den i to halvdele.
-
5Læg den i din Le Creuset-madkasse med blåbær, agurkestave og kiwifrugt.