
Prøv disse lækre sandwiches, næste gang du gerne vil have noget lækkert, men det skal være nemt og hurtigt. Trøffelens jordagtige smag giver et lækkert twist til den klassiske mayo med æg.
HOVEDINGREDIENSER
- Brød & korn
Ingredienser
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 5 store æg fra fritgående høns ved stuetemperatur
- 3 spiseskefulde (45 ml) trøffel-mayonnaise
- Havsalt og friskkværnet sort peber efter smag
- Skiveskåret brød efter eget valg
- Kruset salat
- Blåbær, agurkestave og kiwifrugt til servering
-
Fremgangsmåde
-
1Sæt en lille gryde med vand på komfuret, og bring den i kog. Sænk forsigtigt æggene ned i vandet, og kog dem i 7 minutter.
-
2Tag æggene op, og læg dem i en skål med isvand. Når æggene er kølet af, skal du skrælle og hakke 4 af æggene fint. Kom dem i en skål med mayonnaise, og smag til.
-
3Saml sandwichen med mayo og æg.
-
4Halvér det sidste æg, og læg det midt i hver sandwich, tilsæt kruset salat og skær den i to halvdele.
-
5Læg den i din Le Creuset-madkasse med blåbær, agurkestave og kiwifrugt.