Sandwich med æg og trøffelmayo

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
1-2 1-2
Sandwich med æg og trøffelmayo
Prøv disse lækre sandwiches, næste gang du gerne vil have noget lækkert, men det skal være nemt og hurtigt. Trøffelens jordagtige smag giver et lækkert twist til den klassiske mayo med æg.
HOVEDINGREDIENSER
  • Brød & korn
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 5 store æg fra fritgående høns ved stuetemperatur
  • 3 spiseskefulde (45 ml) trøffel-mayonnaise
  • Havsalt og friskkværnet sort peber efter smag
  • Skiveskåret brød efter eget valg
  • Kruset salat
  • Blåbær, agurkestave og kiwifrugt til servering
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Sæt en lille gryde med vand på komfuret, og bring den i kog. Sænk forsigtigt æggene ned i vandet, og kog dem i 7 minutter.
  • 2
    Tag æggene op, og læg dem i en skål med isvand. Når æggene er kølet af, skal du skrælle og hakke 4 af æggene fint. Kom dem i en skål med mayonnaise, og smag til.
  • 3
    Saml sandwichen med mayo og æg.
  • 4
    Halvér det sidste æg, og læg det midt i hver sandwich, tilsæt kruset salat og skær den i to halvdele.
  • 5
    Læg den i din Le Creuset-madkasse med blåbær, agurkestave og kiwifrugt.