Sådan bruges køkkenudstyr i rustfrit stål

Vores kollektioner Classic i trelags- rustfrit stål og Signature i trelags- rustfrit stål er perfekte til daglig madlavning og omfatter en bred vifte af former og størrelser. Produkter i rustfrit stål er uundværlige for din kollektion af køkkengrej. Du kan regne med disse alsidige gryder og pander for deres evne til at varme hurtigt op og lede varmen effektivt for at sikre perfekt svitsning. Køkkengrej i rustfrit stål er ekstremt holdbart og kan forenkle madlavningen i hverdagen, da det kan modstå højere temperaturer uden at brænde.

Sådan bruges køkkenudstyr i rustfrit stål
 

Læs videre for at blive klogere på fordelene ved denne kollektion, og se hvorfor gryder og pander i trelags- rustfrit stål bør være en fast bestanddel i din samling af køkkenudstyr.

KØB KØKKENGREJ I RUSTFRIT STÅL
 

Trelags- rustfrit stål, trin for trin

Vores køkkengrej i trelags- rustfrit stål er designet med fokus på ydeevne for at hjælpe dig med enhver kulinarisk udfordring. Følg de nemme trin nedenfor for at komme i gang, og se disse madlavningsteknikker for at få yderligere knowhow og inspiration.

Før produktet tages i brug

Før produktet tages i brug

Fjern alle etiketter og emballage, vask panderne i varmt sæbevand, skyl og tør grundigt af - så er du klar til at lave mad. Dette kogegrejsmateriale behøver ikke at brændes ind hverken før eller efter brug.

Den rigtige varmeindstilling

Den rigtige varmeindstilling

Vores køkkengrej i trelags- rustfrit stål er velegnet til alle komfurtyper, herunder induktion, og ikke mindst til ovnen. Det varmer hurtigt op, så brug lav til medium varme.  

Test temperaturen

Test temperaturen

Brug vanddråbetesten. Hvis kolde vanddråber øjeblikkeligt fordamper fra overfladen, er dit køkkengrej klar til brug. 

Retningslinjer for madlavning

Retningslinjer for madlavning

Når du laver mad i en pande uden belægning, skal du bruge tilstrækkeligt med olie eller fedt til at dække bunden. Lad aldrig fedtet blive rygende varmt.

 

I spørger, vi svarer. Læs vores nyttige FAQ for at komme godt i gang med at bruge rustfrit stål til madlavning.

 

Fordele og vigtige funktioner

Trelags- rustfrit stål er skabt til at holde hele livet og kan bruges dagligt. Her er nogle af de funktioner og fordele, vi bedst kan lide ved den populære kollektion af køkkengrej.

 

Få inspiration til madlavning

Prøv nogle af vores yndlingsopskrifter til madlavning med køkkengrej i rustfrit stål.

Oplev vores kollektion

FAQ om rustfrit stål: Besvarelse af jeres spørgsmål

#1. Kan rustfrit stål komme i ovnen?


Vores køkkengrej i rustfrit stål er ovnfast op til 260 °C og kan bruges i alle konventionelle ovne. 


#2. Kan man bruge rustfrit stål til stegning?


Køkkengrej i rustfrit stål uden belægning er ideelt til pandestegning og svitsning. På grund af den hurtigt reagerende aluminiumskerne udmærker det sig særligt ved svitsning af kød, fjerkræ og skaldyr ved højere temperaturer.


Nr. 3. Kan maden brænde fast på overfladen? 


For at forhindre maden i at brænde fast, skal du altid bruge lav til medium varme og undgå overophedning under madlavningen. Sørg for at dække bunden af rustfri stålpander uden belægning med olie eller fedt. Hvis du steger kød, kan det i starten virke som, at det “brænder fast” til panden, men kødet vil slippe, når det er perfekt svitset. Er der stegerester på panden, kan du nemt fjerne dem ved at deglacere panden og samtidig tilberede en lækker sauce. 


Non-stick-pander kan bruges med lidt eller ingen olie/fedt takket være deres fremragende evne til at slippe fødevarer.


#4. Skal rustfrit stål brændes ind?


Lav en naturlig non-stick-belægning på indersiden af rustfri stålpander, før du tager dem i brug, og gentag, hvis de kommer i opvaskemaskinen. Gnid noget madolie ind i pandens overflade, indtil der dannes en film. Opvarm panden i to minutter over medium varme, afkøl og skyl derefter med varmt vand. Tør grundigt af.


Nr. 5. Hvordan vedligeholder man rustfrit stål?


Selvom det tåler opvaskemaskine, anbefaler vi håndvask, da det er mere skånsomt end skrappe opvaskemidler. Lad det køle af, og vask det i varmt sæbevand ved hjælp af en blød nylonbørste eller klud. Find flere tips på vores side om, hvordan man rengør køkkengrej i rustfrit stål.

 

Køkkengrej i rustfrit stål er kendt for sin alsidighed og hurtige, ensartede varmeledning – det er et fantastisk sted at starte din Le Creuset-kollektion. Tag dig tid til at lære, hvordan du bedst bruger dette førsteklasses materiale, da det vil gøre hele forskellen, når du begynder at lave mad med det.