Bananpandekager med kokos

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
2-4 2-4
Bananpandekager med kokos
Prøv en sund version af de klassiske pandekager - uden sukker, men lavet på banan, kokos og fuldkornsmel.
HOVEDINGREDIENSER
  • Frugt
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 1 banan
  • 2 æg
  • 1 dl mælk
  • 4 spak- revet kokos
  • 1 tsk. revet skal af en usprøjtet citron
  • 2 spsk. fuldkornsmel
  • Smør til stegning
  • Til servering
  • Bananskiver
  • Revet kokos
  • Revet chokolade (kan udelades)
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Mos bananen.
  • 2
    Pisk æg og mælk sammen med revet kokos og revet citronskal i en skål. Rør den mosede banan og melet i til en dej.
  • 3
    Smelt lidt smør på en pande. Kom dej på panden, og steg pandekagen i 2-3 minutter på hver side. Fortsæt med resten af dejen.
  • 4
    Server bananpandekagerne med friske bananskiver drysset med revet kokos og evt. revet chokolade.