- Kød
Ingredienser
- 250 g bacon
- 2 spsk. andefedt
- 3 rødløg
- 4 fed hvidløg
- 2 gulerødder
- 2 stængler bladselleri
- 4-6 krydrede pølser
- 4 kviste rosmarin
- 4 laurbærblade
- 4 confiterede andelår
- 1 spsk. tomatpuré
- 1 L hønsefond
- 2 dåser butter beans
- 5 spsk. grov rasp
-
Fremgangsmåde
-
1Grove tern af bacon steges let i andefedtet. Når baconet har taget en smule farve kommes strimler af løg, hvidløg og gulerødder samt små tern af bladselleri i gryden. Sauter indtil løgene er klare.
-
2Kom pølser og urter i gryden sammen med tomatpure og fond. Lad det simre i cirka 10 minutter før de confiterede lår og bønner tilføjes.
-
3Lad det simre yderligere 10 minutter før retten drysses med rasp og sættes i ovnen ved 180° C i cirka 45 minutter. Server retten direkte fra gryden med brød og en grøn salat.