Mug cake hvid chokolade og hindbær i mikroovn

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
2-4 2-4
Mug cake hvid chokolade og hindbær i mikroovn
Gør dit liv enklere, og forkæl dig selv på få minutter med en mikrobølgeovnsdessert. Den er sjov, finurlig og perfekt til venner eller børns pyjamasparty. Server den med alle dine foretrukne toppings.
HOVEDINGREDIENSER
  • Chokolade
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 210 g kagemel
  • 5 ml bagepulver
  • 1 tsk. salt
  • 1,8 dl sukker
  • 1,8 dl mælk
  • 10 ml vaniljeekstrakt
  • 50 ml rapsolie, plus 1 tsk
  • 0,6 dl hindbær eller jordbær, gem nogle til toppen
  • 0,6 dl hvid chokolade, groft hakket
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Smør fire La Collection Petits Fours 200 ml krus med bagespray.
  • 2
    Kom de tørre ingredienser i en røreskål, og vend dem sammen. Pisk mælk, vanilje og olie sammen i en separat skål. Bland de våde ingredienser i de tørre, og bland det godt sammen.
  • 3
    Tilsæt en skefuld af blandingen til hvert krus. Tilføj et hindbær og et drys chokolade til hvert krus, før du tilføjer en anden skefuld dej. Top med to eller tre hindbær og lidt mere hvid chokolade.
  • 4
    Sæt to krus i mikrobølgeovnen ad gangen, og varm dem i 5 minutter. Lad mikrobølgeovnen stoppe helt, lad krusene køle af i 20 sekunder, og varm dem op igen i 30 sekunder mere. Stop mikrobølgeovnen igen, og varm dem op i 30 sekunder igen for sidste gang. Det kan være nødvendigt at tilføje yderligere 10-20 sekunder, afhængigt af din mikrobølgeovns effekt. De hurtige tilberedninger gør, at kagen ikke flyder over, og at man opnår de bedste tilberedningsresultater.
  • 5
    Topping-idéer omfatter frossen jordbæryoghurt, flødeskum, hvide chokoladestykker og friske hindbær.