- Chokolade
Ingredienser
- 210 g kagemel
- 5 ml bagepulver
- 1 tsk. salt
- 1,8 dl sukker
- 1,8 dl mælk
- 10 ml vaniljeekstrakt
- 50 ml rapsolie, plus 1 tsk
- 0,6 dl hindbær eller jordbær, gem nogle til toppen
- 0,6 dl hvid chokolade, groft hakket
-
Fremgangsmåde
-
1Smør fire La Collection Petits Fours 200 ml krus med bagespray.
-
2Kom de tørre ingredienser i en røreskål, og vend dem sammen. Pisk mælk, vanilje og olie sammen i en separat skål. Bland de våde ingredienser i de tørre, og bland det godt sammen.
-
3Tilsæt en skefuld af blandingen til hvert krus. Tilføj et hindbær og et drys chokolade til hvert krus, før du tilføjer en anden skefuld dej. Top med to eller tre hindbær og lidt mere hvid chokolade.
-
4Sæt to krus i mikrobølgeovnen ad gangen, og varm dem i 5 minutter. Lad mikrobølgeovnen stoppe helt, lad krusene køle af i 20 sekunder, og varm dem op igen i 30 sekunder mere. Stop mikrobølgeovnen igen, og varm dem op i 30 sekunder igen for sidste gang. Det kan være nødvendigt at tilføje yderligere 10-20 sekunder, afhængigt af din mikrobølgeovns effekt. De hurtige tilberedninger gør, at kagen ikke flyder over, og at man opnår de bedste tilberedningsresultater.
-
5Topping-idéer omfatter frossen jordbæryoghurt, flødeskum, hvide chokoladestykker og friske hindbær.