NY FARVE
En fantastisk ny gul med spor af rav.
Nectar er designet til at skabe glæde, og inviterer dig til at nyde fornøjelsen ved enkel madlavning med fyldige smagsoplevelser.
Udforsk kollektionen
Slå tonen an i dit hjem
Nectar bringer et element af varme til hvert et bord med sit hint af honning og strejf af karamel.
Udforsk udvalget
Vælg dine favoritter fra et udvalg af meningsfulde hverdagsprodukter.
Mix & Match
Sammensæt Nectar med…
En fest af farver
Fra friskbagt brød til en velduftende gryderet – få lækker inspiration, der er perfekt til alle ugens dage.
OPSKRIFT
Coq au Vin Mousseux
Denne klassiske ret demonstrerer den opfindsomme genialitet bag det franske landkøkken. Traditionelt var retten lavet med en gammel hane, som ikke længere gad at gøre kur til hønsene. Hanens kød var ofte ret sejt, og derfor blev den tilberedt over flere timer, indtil kødet var blevet så mørt, at det faldt af benene. Nogle kokke sværger stadig til at bruge haner eller kapuner, men enhver type kylling vil nyde godt af at blive grydestegt på følgende måde. For det meste tilberedes coq au vin med rødvin, men denne opskrift har et tvist og er i stedet lavet med mousserende vin i en Le Creuset Buffetgryde. Som skaber en dyb og lækker smag i både kylling og sauce.