Ostefritter med feta og mozzarella

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
6-8 6-8
Ostefritter med feta og mozzarella
Vores ostefritter med feta og mozzarella er hurtige og lækre - den perfekte snack.
HOVEDINGREDIENSER
  • Ost
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 175 g feta
  • 125 g mozzarella
  • 50 g hvedemel
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 spsk. herbes de provence
  • 1 æg
  • 100 g grov rasp
  • 1 liter fritureolie
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Skær feta og mozzarella i terninger på ca. 3 x 3 cm.
  • 2
    Kom melet i en skål, og rør salt, peber og herbes de provence i melet.
  • 3
    Pisk ægget sammen i en anden skål, og kom raspen i en tredje skål.
  • 4
    Dyp osteterningerne først i mel, så i æg, og vend dem til sidst i rasp.
  • 5
    Opvarm olien i en støbejernsgryde. Test med et træspyd, om olien er varm; når der kommer små bobler omkring spyddet, er olien klar.
  • 6
    Dybsteg osteterningerne, til de er gyldne og sprøde, og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
 
Tip
Stik eventuelt små træpinde i de sprøde ostefritter, og server dem gerne sammen med blommemarmelade og mousserende vin i glasset!
 
 
Le Creuset