Den ultimative brownie

SVÆRHEDSGRAD
Middel Middel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
+10 +10
Den ultimative brownie
Spring de købte brownies over, og lav din egen batch i Le Creuset 12 Cup Brownie Tray. De er perfekte til deling og kan opbevares i en lufttæt beholder i op til to dage.
HOVEDINGREDIENSER
  • Chokolade
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 200g mørk chokolade, i stykker
  • 100g saltet smør, skåret i tern
  • 4 store æg fra fritgående høns
  • 250g sukker
  • 100g hvedemel
  • 30g kakaopulver
  • 1 tsk. bagepulver
  • 100g nødder (efter eget valg)
  • 50g karamel chokolade, i stykker
  • 50g hvid chokolade, i stykker
  • Vaniljeis, til servering (valgfri)
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Forvarm ovnen til 200°C (180°C varmluft). Smør en Le Creuset 12 Brownie Tray.
  • 2
    Smelt den mørke chokolade og smør. Lad det køle lidt af.
  • 3
    Pisk æggene. Tilsæt gradvist sukkeret, indtil det danner en skummende og tykkere masse. Bland forsigtigt den smeltede chokolade og smør i æggeblandingen.
  • 4
    Si hvedemel, kakaopulver og bagepulver i de våde ingredienser. Rør det hele sammen. Fjern 12 nødder fra pakken og gem dem til pynt.
  • 5
    Hak de resterende nødder groft, og tilsæt dem sammen med både den hvide chokolade og karamelchokoladen. Rør det hele sammen. Fordel blandingen i bageformen.
  • 6
    Pynt hver brownie med en af de 12 nødder. Bag i 15 minutter. Tag formen ud af ovnen, og lad den køle af i fem minutter. Tag forsigtigt dine brownier ud af formen. Serveres bedst varme og med vaniljeis. Alternativt kan de opbevares i en lufttæt beholder i to dage.