- Fjerkræ
Ingredienser
- 800 g små nye kartofler
- 4 spsk. smør
- Salt og peber
- 2 kyllingebryster med skind
- 1 dl rapsolie
- 2 hjertesalater, delt i fire på langs
- 4 stk. små porrer (eller forårsløg)
- 8 små rødløg (eller 2 store), delt i to
-
Fremgangsmåde
-
1Placer kartofler, hvidløg, salt og peber i sølvpapir. Pak det sammen til en tæt pakke og placer på indirekte varme på grillen. Lad pakken ligge til kartoflerne er helt møre. Dette tager omkring 30-40 minutter.
-
2Pensl kyllingebrysterne med rapsolie og krydr med salt og peber. Grill på direkte varmen til kyllingebrysterne er gyldne på begge sider. Flyt kyllingebrysterne til indirekte varme og grill dem til de har en kernetemperatur på 62 grader. Lad dem hvile i 5 minutter før servering.
-
3Pensl grøntsagerne med rapsolie og krydr med salt og peber. Grill dem på direkte varme til de er gyldne. Flyt porrer og løg til indirekte varme og lad dem ligge til de er møre.
-
4Server de grillede kyllingebryster med grøntsagerne, de bagte kartofler og hvidløgssmøret ved siden af.