Støbejern

Grydebrød bagt i støbejernsgryde

Vi mener, at intet kan sammenlignes med den uimodståelige duft af hjemmelavet brød. Uanset om du er en erfaren bager eller en nybegynder, der vil prøve nye opskrifter, vil vores produkter i støbejern forbedre din oplevelse af at bage brød og give resultater i bageristil i dit eget hjem. Med vores ekspertråd og opskrifter, der er nemme at følge, guider vi dig til at bage det perfekte grydebrød ved hjælp af støbejern. Gør dig klar til at bage lækkert brød, der vil få alle til at ønske et stykke mere!

 

Hvad er fordelene ved at bage brød i støbejern?

Vores støbejernsgryde skaber det ideelle miljø for brødbagning og simulerer de dampovne, der typisk bruges af bagerier, hvilket—giver professionelle resultater. Dampen fra den fugtige dej bliver spærret inde i gryden og hjælper dejen med at hæve, så du får et brød med en sprød skorpe og en saftig krumme. Emaljeret støbejern er også enestående, når det kommer til varmefordeling og -fastholdelse, da dens evne til at holde temperaturen stabil inde i gryden er bedre end ovnens, hvilket forbedrer bageprocessen.


Vidste du, at… Vi tilbyder en specielt designet brødform decideret til brødbagning? Det er det perfekte produkt til at løfte din bageoplevelse.

KØB SIGNATURE-BRØDFORM I STØBEJERN
 

Få en god start på brødbagning ved at læse vores ofte stillede spørgsmål.

 

Grydebrød trin-for-trin

Nu når du ved mere om, hvorfor støbejern er fantastisk til bagning, hvorfor så ikke bringe duften af friskbagt brød til dit hjem i blot et par trin med denne grundlæggende opskrift. Denne grydebrødsopskrift er perfekt for alle niveauer, selv begyndere, og den kan nemt tilpasses ved at tilføje dine foretrukne ingredienser for at lave et lækkert sødt eller salt brød. Denne opskrift er tilpasset en Signature rund gryde på 24 cm.

Bland

Bland

Bland 360 g brødmel, 25 g gær og 2 tsk. salt sammen. Tilsæt 375 ml lunkent vand, og rør rundt. Dæk skålen til med film (eller et fugtigt viskestykke), og lad dejen hæve natten over.

Fold

Fold

Fold dejen et par gange på en melbelagt overflade, og dæk den til med film i 15 minutter.

Hvile

Hvile

Dyp hænderne i mel, og lav en dejkugle. Drys mel ud på et viskestykke, og placér dejen med bunden nedad. Dæk til, og lad den hæve i 2 timer.

Bag

Bag

Forvarm ovnen til 230 °C med gryden indeni. Tag gryden ud af ovnen, og læg dejen i med den side, der skal være bunden, opad. Luk gryden, og bag i 30 minutter. Fjern låget, og bag igen i 15-30 minutter, indtil den er gylden.

 

Vores bedste grydebrødsopskrifter

Udforsk vores bedste opskrifter på grydebrød, som du kan bage i en støbejernsgryde.

Brødbagning med støbejern for begyndere: Ofte stillede spørgsmål

 

Perfektioner din brødbagning med det rigtige tilbehør

Opdag vores bedste brødbagningsværktøjer og tilbehør i farver, der passer til dit køkken.