- Grøntsager
Ingredienser
- 3 dl piskefløde
- 1 helt moskusgræskar (500 g)
- 125 g hvedemel
- 3 æggeblommer
- 8 g salt
- 5 g stødt peber
- 2 g stødt muskatnød
- Puré af moskusgræskar
- Popcorn
- Paprika
- 30 g brun farin
-
Fremgangsmåde
-
1Damp eller bag hele moskusgræskarret (med skal) i 40 minutter ved 180 °C.
-
2Rør mel og mælk sammen i skål, og vend derefter æggeblommerne i med en dejskraber. Tilføj græskarkød, muskatnød, salt og peber.
-
3Smør fordybningerne i Le Creusets canneléform, og hæld blandingen i.
-
4Forvarm ovnen til 160 °C. Bag i 40 minutter ved 160 °C og afslut bagningen med 10 minutter ved 180 °C.
-
5Lad cannelé’en køle af. Når de er kølet af, vender du dem ud på en bradepande. Drys brun farin over cannelé’en og grill den i ovnen på 240 °C i 5 til 8 minutter.
-
6Dekorer med puré af moskusgræskar og popcorn, og drys med paprika. Server varm.