En morgenmad med kraft i! Denne sunde havregrød er toppet med stenfrugter, pistacienødder og kokosspåner for en smagfuld start på dagen.
HOVEDINGREDIENSER
- Brød & korn
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 160g grov- eller finvalsede havregryn
- 500-750 ml vand
- 1 nip salt
- 250 ml havre- eller mandelmælk
- Honning, efter smag
- 2 nektariner eller sæsonbetonet stenfrugt
- 50 g pistacienødder
- Ristede kokosspåner, til servering
-
Fremgangsmåde
-
1Læg havregrynene i en Le Creuset toughened non-stick kasserolle på 16 cm. Tilsæt vand og salt og sæt det over medium varme under omrøring med få minutters mellemrum.
-
2Det tager 20 minutter at tilberede havregrynene. Når det er tilberedt, tilsættes havre/mandelmælk og honning efter smag. Fjern fra varmen.
-
3Serveres i Le Creuset morgenmadsskåle toppet med skiver af nektariner, ristede kokosflager, hakkede pistacienødder og ekstra honning, hvis det ønskes.