Havregrød til solopgangen

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
2-4 2-4
Havregrød til solopgangen
En morgenmad med kraft i! Denne sunde havregrød er toppet med stenfrugter, pistacienødder og kokosspåner for en smagfuld start på dagen.
HOVEDINGREDIENSER
  • Brød & korn
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 160g grov- eller finvalsede havregryn
  • 500-750 ml vand
  • 1 nip salt
  • 250 ml havre- eller mandelmælk
  • Honning, efter smag
  • 2 nektariner eller sæsonbetonet stenfrugt
  • 50 g pistacienødder
  • Ristede kokosspåner, til servering
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Læg havregrynene i en Le Creuset toughened non-stick kasserolle på 16 cm. Tilsæt vand og salt og sæt det over medium varme under omrøring med få minutters mellemrum.
  • 2
    Det tager 20 minutter at tilberede havregrynene. Når det er tilberedt, tilsættes havre/mandelmælk og honning efter smag. Fjern fra varmen.
  • 3
    Serveres i Le Creuset morgenmadsskåle toppet med skiver af nektariner, ristede kokosflager, hakkede pistacienødder og ekstra honning, hvis det ønskes.