Klassisk omelet

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
1-2 1-2
Klassisk omelet
Den perfekte måde at starte din dag på. Delikate råvarer som æg glider nemt ud af vores pander med non-stick-belægning.
HOVEDINGREDIENSER
  • Æg
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 3 æg
  • Salt og peber efter smag
  • Olivenolie
VALGFRIT, TIL SERVERING
  • 3 Bocconcini kugler (små mozzarellaostekugler)
  • Soltørrede tomater
  • Frisk basilikum
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Pisk æggene i en skål, og tilsæt salt og peber efter smag.
  • 2
    Opvarm en non-stick stegepande (24 cm) ved middel varme med lidt olivenolie, inden den overskydende olie tørres af med køkkenrulle. Tilsæt æggeblandingen, når panden er varm.
  • 3
    Æggene skal straks begynde at sætte sig i bunden af panden. Brug en dejskraber til at trække kanterne af den rå omelet mod midten af panden og gentag på tilfældige steder for at skabe folder i omeletbasen.
  • 4
    Sluk nu for varmen, og lad restvarmen tilberede omeletten til den er færdig. Fold omeletten på midten, og server med det samme. Top omeletten med revet Bocconcini, soltørrede tomater og frisk basilikum.