- Æg
Ingredienser
- 3 æg
- Salt og peber efter smag
- Olivenolie
- 3 Bocconcini kugler (små mozzarellaostekugler)
- Soltørrede tomater
- Frisk basilikum
-
Fremgangsmåde
-
1Pisk æggene i en skål, og tilsæt salt og peber efter smag.
-
2Opvarm en non-stick stegepande (24 cm) ved middel varme med lidt olivenolie, inden den overskydende olie tørres af med køkkenrulle. Tilsæt æggeblandingen, når panden er varm.
-
3Æggene skal straks begynde at sætte sig i bunden af panden. Brug en dejskraber til at trække kanterne af den rå omelet mod midten af panden og gentag på tilfældige steder for at skabe folder i omeletbasen.
-
4Sluk nu for varmen, og lad restvarmen tilberede omeletten til den er færdig. Fold omeletten på midten, og server med det samme. Top omeletten med revet Bocconcini, soltørrede tomater og frisk basilikum.