støbejern

Nem brødbagning med støbejern

Vi mener, at intet kan sammenlignes med den uimodståelige duft af hjemmelavet brød. Uanset om du er en erfaren bager eller en nybegynder, der vil prøve nye opskrifter, vil vores produkter i støbejern forbedre din oplevelse af at bage brød og give resultater i bageristil i dit eget hjem. Med vores ekspertråd og opskrifter, der er nemme at følge, guider vi dig til at bage det perfekte brød ved hjælp af støbejern. Gør dig klar til at bage lækkert brød, der vil få alle til at ønske et stykke mere!

 

Hvad er fordelene ved at bage i støbejern?

Vores støbejernsgryde skaber det ideelle miljø for brødbagning og simulerer de dampovne, der typisk bruges af bagerier, hvilket—giver professionelle resultater. Damp fra den fugtige dej bliver spærret inde i gryden og hjælper dejen med at hæve, så du får et brød med en sprød skorpe og en saftig krumme. Emaljeret støbejern er også enestående, når det kommer til varmefordeling og -fastholdelse, da dens evne til at holde temperaturen stabil inde i gryden er bedre end ovnens, hvilket forbedrer bageprocessen.


Vidste du, at… Vi tilbyder en specielt designet brødform decideret til brødbagning? Det er det perfekte produkt til at løfte din bagningsoplevelse.

KØB SIGNATURE-BRØDFORM I STØBEJERN
 

Få en god start på brødbagning ved at læse vores ofte stillede spørgsmål.

 

Sådan laver man et helt almindeligt brød: Trin-for-trin-opskrift

Nu når du ved mere om, hvorfor støbejern er fantastisk til bagning, hvorfor så ikke bringe duften af friskbagt brød til dit hjem i blot et par trin med denne grundlæggende opskrift. Den er perfekt for alle niveauer, selv begyndere, og den kan nemt tilpasses ved at tilføje dine foretrukne ingredienser for at lave et lækkert sødt eller salt brød. Denne opskrift kræver en rund Signature-gryde på 24 cm.

Bland

Bland

Bland 360 g brødmel, 1⁄4 tsk. tørgær og 2 tsk. salt sammen. Tilsæt 375 ml varmt vand, og rør rundt. Dæk skålen til med film (eller et fugtigt viskestykke), og lad dejen hæve natten over.

Fold

Fold

Fold dejen et par gange på en melbelagt overflade, og dæk den til med film i 15 minutter.

Hvile

Hvile

Dyp hænderne i mel, og lav en dejkugle. Drys mel ud på et viskestykke, og placér dejen med bunden nedad. Dæk til, og lad den hæve i 2 timer.

Bag

Bag

Forvarm ovnen til 230 °C med gryden indeni. Tag gryden ud af ovnen, og læg dejen i med den side, der skal være bunden, opad. Luk gryden, og bag i 30 minutter. Fjern låget, og bag igen i 15-30 minutter, indtil den er gylden.

 

Find det næste brød, du vil bage

Fra surdej til brioche og focaccia - udforsk vores bedste opskrifter på brød, som du kan bage i en støbejernsgryde.

Brødbagning med støbejern for begyndere: Besvarelse af dine spørgsmål 

 

Vigtigt for at perfektionere din brødbagning

Opdag vores bedste brødbagningsværktøjer og tilbehør i farver, der passer til dit køkken.