Ingredienser
- 225g stuetempereret smør
- 300g brun farin
- 360g hvedemel
- 1 tsk. natron
- ½ tsk. salt
- 1 stort æg fra fritgående høns
- 200g mørk chokolade
- Mini påskeæg til pynt
- Vaniljeis til servering
-
Fremgangsmåde
-
1Pisk smør og sukker, indtil blandingen er cremet.
-
2Tilsæt ægget og pisk, indtil det er blandet sammen.
-
3Si de tørre ingredienser sammen, og tilføj dem til de våde ingredienser.
-
4Skær chokoladen ud i små stykker og tilføj den til blandingen.
-
5Bland indtil der dannes en dej.
-
6Smør Le Creuset Påskeægsbakken let.
-
7Afvej 12 dejkugler på 50g hver, og tryk dem fast ned i bakken.
-
8Bag i 15-20 minutter.
-
9Lad det køle af i formen i 5 minutter.
-
10Fjern forsigtigt dine cookies og pynt med dine mini-påskeæg.
-
11Hvis du ønsker det, kan du servere dem varme med vaniljeis, eller de kan opbevares i en lufttæt beholder i op til fire dage.
-
12Opbevar den resterende dej i plastfolie, og frys den i op til en måned. Optø og form som nævnt ovenfor.