Ingredienser
- 45 ml smeltet smør plus ekstra til smøring
- 240 g hvedemel, sigtet
- 1 ½ tsk fint salt
- 1 tsk kværnet sort peber
- ½ tsk paprika
- 650 ml mælk
- 3 store æg fra fritgående høns
- 60 g parmesanost, fintrevet
- 4 forårsløg, hakkede
-
Fremgangsmåde
-
1Forvarm ovnen til 200°C. Smør nogle Le Creuset ramekiner med smeltet smør.
-
2Kom alle de tørre ingredienser i en stor skål, og pisk dem sammen. I en separat skål piskes mælk, æg og ost sammen. Bland de våde og de tørre ingredienser, og pisk, indtil der ikke er klumper. Tilsæt forårsløgene, og rør rundt for at blande det hele.
-
3Fordel dejen i ramekinerne og stil dem i den forvarmede ovn. Bag dem i 35 minutter, indtil dejen er gylden, puffet op og gennembagt. Lad dig ikke friste til at åbne ovnen, mens de bages; så falder de sammen. Tag dem ud af ovnen, og server dem med det samme med hvidløgssmør.