Hibiscus-iste

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
2-4 2-4
Hibiscus-iste
Denne velduftende hibiscus iste vil blive lavet, drukket og gentaget hele sommeren! Den er syrlig og forfriskende, og så er den et smukt valg at servere i vores elegante tepotter, når du får gæster på besøg. Tilføj et skvæt vodka, og så har du den perfekte tepottecocktail.
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 1 vaniljestang, delt på langs
  • Skallen fra 1 appelsin
  • 1,2 dl kop tørrede hibiscusblomster
  • 12 hibiscus-teposer
  • 1,2 dl sukker
  • 1 liter vand
  • Spiselige blomster, til pynt
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Skrab vaniljekornene ned i en mellemstor Le Creuset-gryde, og tilsæt vaniljestang, appelsinskal, hibiscusblomster, teposer, sukker og vand. Bring det i kog, og lad det trække ved svag varme i 5 minutter.
  • 2
    Afkøl til stuetemperatur (dette bør tage ca. 30 minutter). Sigt den gennem en finmasket sigte over i en stor kande, og lad den køle af.
  • 3
    Server den kold i en Le Creuset-tepotte over hibiscus-teisterninger med ekstra spiselige blomster som pynt.
  • 4
    Kokkens råd: Hvis teen serveres over almindelige isterninger, skal du fordoble din teopskrift og hælde den i isterningeforme og fryse dem ned for at undgå at teens smag fortyndes.