
Lav en stor portion af denne suppe og frys den ned. Så har du altid et varmende nærende måltid. Den er fantastisk til en vintermiddag, og den perfekte måde at få alle dine grønsager på.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 30 ml kokosolie
- 2 porrer, vaskede og hakkede
- 3 fed hvidløg, hakket
- 480 g frosne ærter
- 400 g babyspinat
- 1 liter grøntsagsbouillon
- ½ kop friskhakket persille
- ½ kop friskhakket koriander
- 400 ml kokosmælk
- Havsalt og friskkværnet sort peber
- Server med olivenolie og ærtebønnespirer
-
Fremgangsmåde
-
1Opvarm en 26 cm Le Creuset Signature rund gryde eller suppegryde ved middel varme, og tilsæt kokosolien. Tilsæt porrerne og sauter dem, indtil de er gennemsigtige. Tilføj hvidløg og steg i 1 minut, til det dufter. Tilsæt de frosne ærter og babyspinat, og bland godt.
-
2Hæld bouillonen over, og læg låg på gryden. Lad det simre i 5 minutter. Fjern låget, og krydr det hele godt. Tilsæt krydderurterne og hæld suppen i en blender. Blend, indtil den er jævn. Hæld suppen tilbage i gryden og sæt den over medium varme. Pisk kokosmælk i, og smag til.
-
3Serveres med en smule olivenolie og ærteskud. Denne opskrift er også god at servere med surdejskiks.