Sommersalat med stenfrugter og burrata
SVÆRHEDSGRAD
Enkel
Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter
Under 30 minutter
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter
Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
2-4
2-4
- SLET TILFØJ TIL KOGEBOG
- DEL
- SLET TILFØJ TIL KOGEBOG
- DEL
Denne salat er et nyt twist på en klassisk Caprese-salat, der fejrer stenfrugter af den bedste kvalitet. Ved at grille frugten karamelliseres det naturlige sukker, og smagen fremhæves.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 6-8 modne stenfrugter (ferskner, nektariner)
- 2 x 150 g burrata, drænet
- Salatblade, f.eks. iceberg, til servering
Til rucola-pestodressingen
- 120 g vild rucola
- Saft fra 1 citron
- 50 g ristede mandler
- 100 ml olivenolie
- Havsalt
-
Fremgangsmåde
-
1Til pestoen kommes alle ingredienserne i en blender, og der blendes, indtil konsistensen er lidt grov. Smag til. Tilsæt et ekstra strejf af olivenolie, hvis du vil.
-
2Skær hver nektarin i halve, og fjern stenen. Skær dem derefter i kvarte. Giv nektarinerne lidt olie, og grill hver fjerdedel med frugtkødssiden nedad, indtil de er smukt gyldne. Serveres varm med smuldret burrata, salatblade og rucola-pestodressing på Le Creuset-service.
Værktøjer til perfektion
Flere af vores yndlingsopskrifter
Find alt fra klassiske retter, smukke kager og eksotiske specialiteter.
OPSKRIFT
Dukkahstegt tun med pesto og creme fraiche
Denne opskrift er perfekt til sommeren, da dukkah-skorpen både har fantastisk smag, tekstur og passer smukt sammen med den livlige forårsløgpesto. Lækkert serveret med søde kartoffelfritter.
VI BRUGTE
Kvadratisk grillpande støbejern
OPSKRIFT
Bucatini all’Amatriciana
Dette er vores bud på en klassisk pastaopskrift. Brug cherrytomater på dåse, da de er søde og saftige, og giver god konsistens til din sauce.
VI BRUGTE
Stegepande m/ træhåndtag Signature støbejern
OPSKRIFT
Hibiscus-iste
Denne velduftende hibiscus iste vil blive lavet, drukket og gentaget hele sommeren! Den er syrlig og forfriskende, og så er den et smukt valg at servere i vores elegante tepotter, når du får gæster på besøg. Tilføj et skvæt vodka, og så har du den perfekte tepottecocktail.
VI BRUGTE
Tepotte stentøj
OPSKRIFT
Bagt chokoladetærte
En familiefavorit! Lækker og overdådig. Skær den i tynde skiver, og server den med bær som en kontrast til den fyldige chokolade.
VI BRUGTE
Tærtefad stentøj
OPSKRIFT
Kanelsnegle
Disse skønne kanelsnegle er bedst, når de spises varme med duftende citrussirup og en kop stærk te.
VI BRUGTE
Rektangulært fad Heritage stentøj