![Sommersalat med stenfrugter og burrata](/on/demandware.static/-/Library-Sites-lc-sharedLibrary/default/dw35a1644e/images/content-recipes/HD_720/LC_20211124_ZA_RC_DT_r0000000001911_ENG.jpg)
Denne salat er et nyt twist på en klassisk Caprese-salat, der fejrer stenfrugter af den bedste kvalitet. Ved at grille frugten karamelliseres det naturlige sukker, og smagen fremhæves.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 6-8 modne stenfrugter (ferskner, nektariner)
- 2 x 150 g burrata, drænet
- Salatblade, f.eks. iceberg, til servering
Til rucola-pestodressingen
- 120 g vild rucola
- Saft fra 1 citron
- 50 g ristede mandler
- 100 ml olivenolie
- Havsalt
-
Fremgangsmåde
-
1Til pestoen kommes alle ingredienserne i en blender, og der blendes, indtil konsistensen er lidt grov. Smag til. Tilsæt et ekstra strejf af olivenolie, hvis du vil.
-
2Skær hver nektarin i halve, og fjern stenen. Skær dem derefter i kvarte. Giv nektarinerne lidt olie, og grill hver fjerdedel med frugtkødssiden nedad, indtil de er smukt gyldne. Serveres varm med smuldret burrata, salatblade og rucola-pestodressing på Le Creuset-service.