Bucatini all’Amatriciana
SVÆRHEDSGRAD
Enkel
Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter
Under 30 minutter
TILBEREDNINGSTID
Under 1 time
Under 1 time
ANTAL PERSONER
4-6
4-6
- SLET TILFØJ TIL KOGEBOG
- DEL
- SLET TILFØJ TIL KOGEBOG
- DEL
Dette er vores bud på en klassisk pastaopskrift. Brug cherrytomater på dåse, da de er søde og saftige, og giver god konsistens til din sauce.
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Stegepande m/ træhåndtag Signature støbejern
1.849,00 kr.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 30 ml olivenolie
- 115 g guanciale, skåret i tynde skiver (eller røget svinebacon)
- 1 tsk chiliflager
- ½ tsk kværnet sort peber
- 4 skalotteløg, finthakket
- 3 fed hvidløg, finthakket
- 4 x 400g cherrytomater på dåse
- 350 g tørret bucatini-pasta
- Salt til at smage til med
- Revet pecorino-ost til servering
-
Fremgangsmåde
-
1Opvarm olivenolien i en Le Creuset 28 cm Signature stegepande over middel varme. Tilsæt guanciale eller røget svinebacon, og svits det sprødt og gyldent, ca. 4 minutter. Tilsæt chiliflager og sort peber, og rør rundt. Tilsæt derefter skalotteløgene og sautér, indtil de er bløde. Tilføj hvidløg og steg, til det dufter. Tilsæt derefter en dåse tomater med en halv dåse vand. Reducer varmen til lav og kog, omrør lejlighedsvis, indtil saucen bliver tykkere, i ca. 30 minutter. Lad saucen hvile og trække i 20 minutter (tomatbaserede saucer er altid bedre næste dag, eller hvis de får lov til at hvile).
-
2Kog pastaen i overensstemmelse med pakkens anvisninger, dræn og dryp med olivenolie (gem noget pastavand hvis nødvendigt). Vend pastasaucen i, og riv pecorino-osten over; tilsæt lidt pastavand, hvis det er nødvendigt for at løsne det. Server med frisk basilikum, hvis du vil, og spis med det samme.
Værktøjer til perfektion
Flere af vores yndlingsopskrifter
Find alt fra klassiske retter, smukke kager og eksotiske specialiteter.
OPSKRIFT
Dukkahstegt tun med pesto og creme fraiche
Denne opskrift er perfekt til sommeren, da dukkah-skorpen både har fantastisk smag, tekstur og passer smukt sammen med den livlige forårsløgpesto. Lækkert serveret med søde kartoffelfritter.
VI BRUGTE
Kvadratisk grillpande støbejern
OPSKRIFT
Hibiscus-iste
Denne velduftende hibiscus iste vil blive lavet, drukket og gentaget hele sommeren! Den er syrlig og forfriskende, og så er den et smukt valg at servere i vores elegante tepotter, når du får gæster på besøg. Tilføj et skvæt vodka, og så har du den perfekte tepottecocktail.
VI BRUGTE
Tepotte stentøj
OPSKRIFT
Sommersalat med stenfrugter og burrata
Denne salat er et nyt twist på en klassisk Caprese-salat, der fejrer stenfrugter af den bedste kvalitet. Ved at grille frugten karamelliseres det naturlige sukker, og smagen fremhæves.
VI BRUGTE
Serveringsskål Signature stentøj
OPSKRIFT
Poulet Basquaise
For at give ekstra smag er kyllingestykkerne ikke skåret af benene. De er tilberedt med baconstrimler, paprika, løg, peberfrugter, frisk aromatisk timian og en tør hvidvin. En klassisk gryderet fra den baskiske region i Frankrig, hvor nabolandet Spanien har en kulinarisk indflydelse.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Gryderet med oksetyksteg og grøntsager
En lækker oksesteg, der kan forberedes i god tid og stilles i køleskabet, indtil den er klar til tilberedning. Den perfekte søndagssteg som kan sættes på bordet i din ovale Signature-gryde.
VI BRUGTE
Oval gryde støbejern