Antipasti-krans med bagt camembert

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 min. Under 30 min.
TILBEREDNINGSTID
Under 30 min. Under 30 min.
ANTAL PERSONER
4-6 4-6
Antipasti-krans med bagt camembert
Sjov, nem og festlig – denne antipasti-krans er den ideelle appetitvækker til din næste fest.
HOVEDINGREDIENSER
  • Ost
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

TIL CAMEMBERT
  • 250 g rund camembert
  • 4 spsk (60 ml) honning
  • En stor knivspids havsalt i flager
TIL KRANSEN
  • 2 rødløg, skåret i tynde skiver
  • Saft fra 1 citron
  • 2 squash, skåret med en skræller
  • 2 stænger bladselleri, skåret, blade skal gemmes
  • 15 ml olivenolie
  • 2 spsk. (30 ml) hakket rosmarin
  • Havsalt
  • 12 mini fladbrød
  • 100 g Prosciutto
  • 100 g salami
  • 100 g babyspinat
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Forvarm ovnen til 200 °C. Rids toppen af osten. Læg den i Le Creuset Camembert Baker og dryp den med honning. Dæk med låg og bag i 10 minutter, tag derefter låget af og tænd for ovns grill. Grill den i 4-5 minutter, indtil den er klistret og lækker. Serveres varm omgivet af en festlig antipasti-krans.
  • 2
    Sådan laver du kransen:
  • 3
    Forbered de syltede løg ved at skrælle og skære dem i tynde skiver og lægge dem i en skål. Tilsæt en generøs knivspids havsaltflager og saften fra 1 citron. Massér dem med fingrene og sæt dem til side i 10 minutter. Skær bladselleri og squash i skiver, og læg dem i en skål med isvand. Stil dem til side. Varm en stegepande op med lidt olivenolie, og tilsæt rosmarin og salt. Læg fladbrødene i den duftende olie og steg dem på panden, til de er gyldne.
  • 4
    Saml alle de tilberedte grøntsager, prosciutto, salami og fladbrød på et ovalt serveringsfad. Placer camembert fadet i midten af det store ovale fad. Pynt med bladselleri og babyspinat. Servér med kold hvidvin.