Dampet broccolisalat
SVÆRHEDSGRAD
Enkel
Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter
Under 30 minutter
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter
Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
2-4
2-4
- SLET TILFØJ TIL KOGEBOG
- DEL
- SLET TILFØJ TIL KOGEBOG
- DEL
Denne friske, sunde og lækre salat er et godt valg til en nærende frokost eller som tilbehør til en grillret.
HOVEDINGREDIENSER
- Grøntsager
Ingredienser
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 2 broccolihoveder, skåret i buketter
- 4 fed hvidløg, skåret i tynde skiver
- Chiliolie til at dryppe over salaten
- 1⁄4 rødkål, i strimler
- 1-2 friske chilipebre, hakkede (valgfrit)
- Sprøde løg eller saltede peanuts til at drysse med
- Friske citronbåde, der skal presses
-
Fremgangsmåde
-
1Damp broccolibuketter i en dampindsats (24 cm) i 3-5 minutter, indtil broccolien har en livlig grøn farve og stadig har lidt bid. Sæt broccolien i isvand for at stoppe tilberedningsprocessen og holde den sprød. Dræn og ryst overskydende vand af.
-
2Steg hvidløgsfeddene i chiliolie, indtil de er sprøde, vend dem med det samme med den strimlerede kål, dampede broccoli og smag til. Drys med frisk chili, sprøde løg eller peanuts, og servér med rigeligt frisk citronsaft.
Værktøjer til perfektion
Flere af vores yndlingsopskrifter
Find alt fra klassiske retter, smukke kager og eksotiske specialiteter.
OPSKRIFT
Svampe Bourguignon med rodfrugtmos
Hvem elsker ikke den klassiske, franske ret, boeuf bourguignon? Vi vil vove at påstå, at vores veganske version er mindst lige så god som den originale.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Tofu og grøntsager i sur-sød sauce
Hvis du er vild med asiatisk mad, burde du prøve tofu i sursød sauce. Retten er nemlig spændende for både smagsløgene og øjnene.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Vegetarisk Paella
Her har vi skabt en lækker vegetarisk risret, hvor du så kan tilsætte kød, fisk eller skaldyr, afhængigt af dine egne præferencer.
VI BRUGTE
Paellapande Toughened Non-Stick
OPSKRIFT
Pasta med hummus og ovnbagte tomater
Denne smagfulde opskrift er oplagt som et vegetarisk indslag i løbet af ugen. Hummusen gør retten cremet og krydret, og den pastaen giver en god mæthedsfølelse.
VI BRUGTE
Dyb tallerken Signature stentøj
OPSKRIFT
Vegansk cassoulet
Normalt bliver den klassiske, franske ret, cassoulet, lavet med fjerkræ, men denne udgave indeholder udelukkende lækre og smagfulde grøntsager og tofu.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern