Fyldte peberfrugter med ris pilau og grillet halloumi

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 min. Under 30 min.
TILBEREDNINGSTID
Under 1 time Under 1 time
ANTAL PERSONER
2-4 2-4
Fyldte peberfrugter med ris pilau og grillet halloumi
Lav disse lækre peberfrugter fyldt med ris toppet med grillet halloumi-ost til en nem frokost eller aftensmad.
HOVEDINGREDIENSER
  • Ris og korn
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 250 g kogt ris efter eget valg
  • 10 g hakket persille
  • 50 g pinjekerner, ristede
  • 5 g timian, plukket
  • 80 g tomatpesto
  • 2 røde chilier, finthakkede
  • 50 ml olivenolie
  • 5 g røget paprika
  • Salt og peber efter smag
  • 3 røde eller orange peberfrugter, halverede på langs og udkernet
  • 200 g - 300 g halloumi-ost, i skiver
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Forvarm ovnen til 200 °C/varmluft 180 °C/gasmærke 6.
  • 2
    Læg risene i en skål med persille, pinjekerner, timian, pesto, chili, 25 ml olivenolie, paprika, salt og peber. Rør for at blande godt.
  • 3
    Læg peberfrugterne i en 26 cm dyb støbejernspande og dryp med den resterende olivenolie, drys med salt og peber, og fyld peberfrugterne med risene.
  • 4
    Bag i ovnen i 30 minutter eller indtil peberfrugterne er gennemstegte.
  • 5
    Indstil ovnen til grill. Tag peberfrugten ud af ovnen og læg skiver af halloumi-ost på, inden de grilles i 6-8 minutter, eller indtil halloumien er gyldenbrun. Servér straks.