Glaserede svinekødboller i teriyakisauce

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
4-6 4-6
Glaserede svinekødboller i teriyakisauce
Lækker, salt og sød; denne opskrift har alt det, der skal bruges til en middag midt på ugen. Det bedste er, at det er en gryderet, så du kan beholde alle de herlige lag af smage fra start til slut.
HOVEDINGREDIENSER
  • Kød
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 500 g pølser af svinekød
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk. knust ingefær
  • 1 rød chili, hakket
  • 1 spsk. sojasauce
  • 2 tsk. honning
  • 2 forårsløg, finthakket
  • 160 ml teriyakisauce
  • Olivenolie
Til servering
  • Basmatiris eller risnudler
  • Hakket forårsløg
  • Chili
  • Dampede og afskallede edamamebønner
  • Dampet kinakål
  • Tørristede sesamfrø
  • Fremgangsmåde

  • 1
    For at lave dine kødboller skal du tage farsen ud af pølseskindet. Kom farsen i en stor skål sammen med hvidløg, ingefær, chili, sojasauce, honning og forårsløg. Rør det godt sammen. Lav 30 mellemstore kødboller. Dyp dine hænder i vand undervejs - dette hjælper med at rulle kødbollerne og forme dem pænt. Læg til side på en bakke.
  • 2
    Opvarm olivenolien i en Le Creuset Signature 30 cm buffetgryde over middel varme. Fordel kødbollerne i 2 portioner, og steg en portion ad gangen i 6-8 minutter, indtil de er gyldenbrune og gennemstegte. Hæld teriyakisaucen i gryden, og vend kødbollerne i den. Reducér sovsen i ca. 5 minutter, indtil den er let klistret.
  • 3
    Servér med ris eller nudler, toppet med ristede sesamfrø, chili, koriander, kinakål, edamamebønner og forårsløg.