
Forkæl dig selv med denne one pot gnocchi, der kan nydes direkte fra ovnen. Vores fortolkning af denne klassiske opskrift er en fantastisk måde at opleve alle dine yndlingsoste på. Du er velkommen til at komme noget blåskimmelost eller ricotta i, hvis du vil.
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Sauteusegryde m/ glaslåg Toughened Non-Stick
1.679,00 kr.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Ingredienser
- Olivenolie
- 340 g marinerede artiskokker, drænede og halverede
- 2 rødløg, finthakket
- 3 fed hvidløg, knust
- 750 ml fløde
- 400 g babyspinat
- Havsalt
- Friskkværnet sort peber til at smage til med
- Skallen fra 1 citron
- 2 x 500 g gnocchi, kogt efter anvisninger på pakken
- 100 g parmesanost, fintrevet
- 200 g mozzarella, skiveskåret
-
Fremgangsmåde
-
1Forvarm ovnen til 200 °C.
-
2Opvarm en sauteusegryde (28 cm) over medium varme. Kom en sjat olivenolie i, og karamelliser de drænede artiskokker. Tag dem ud af panden, og læg dem til side.
-
3Tilsæt endnu en sjat olie, og sautér løgene, indtil de er gennemsigtige. Tilføj hvidløg og steg i 1 minut, til det dufter.
-
4Hæld fløden i, og øg varmen. Bring saucen i kog, og skru derefter ned til en simren. Reducér saucen til det halve.
-
5Kom spinaten i flødesaucen, og rør rundt, indtil de bliver bløde. Fjern fra blusset, og smag godt til med salt og masser af sort peber.
-
6Tilsæt citronskallen. Kom gnocchien i, og rør rundt. Drys med revet parmesan, tilsæt den skiveskårne mozzarella, og bag i 20-25 minutter, indtil retten er gyldenbrun.
-
7Servér straks med noget sprødt, varmt brød og en grøn salat.