Svitset laks med forårsgrønt

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
2-4 2-4
Svitset laks med forårsgrønt
Sprød laks af restaurantkvalitet kan nemt opnås derhjemme med Le Creuset. Kombinér den med møre broccoli og slikærter for et forfriskende måltid.
HOVEDINGREDIENSER
  • Fisk og skaldyr
  • Grøntsager
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • Olivenolie
  • 4 friske laksefileter
  • 400 g broccoli, dampet
  • 200 g slikærter, skiveskåret og dampet
  • Vilde ris til servering
  • Frisk lime eller citron
  • Havsalt og friskkværnet sort peber
  • Mikrokoriander eller andet grønt til pynt
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Opvarm en non-stick stegepande (26 cm) over middelhøj varme, og kom olivenolie i.
  • 2
    Smag laksen til, og læg den med skindet nedad i den varme pande. Steg den i 4 minutter, vend den om, og steg i 30 sekunder, lige indtil den er færdig, og skindet er sprødt.
  • 3
    Servér med dampede grøntsager, vilde ris og en god sjat citron- eller limesaft. Tilføj et par dråber ekstra jomfruolivenolie, og smag til. Pynt med mikrokoriander eller grønt, og servér.