Svitset laks med forårsgrønt
SVÆRHEDSGRAD
Enkel
Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter
Under 30 minutter
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter
Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
2-4
2-4
- SLET TILFØJ TIL KOGEBOG
- DEL
- SLET TILFØJ TIL KOGEBOG
- DEL
Sprød laks af restaurantkvalitet kan nemt opnås derhjemme med Le Creuset. Kombinér den med møre broccoli og slikærter for et forfriskende måltid.
HOVEDINGREDIENSER
- Fisk og skaldyr
- Grøntsager
Ingredienser
Fremgangsmåde
Ingredienser
- Olivenolie
- 4 friske laksefileter
- 400 g broccoli, dampet
- 200 g slikærter, skiveskåret og dampet
- Vilde ris til servering
- Frisk lime eller citron
- Havsalt og friskkværnet sort peber
- Mikrokoriander eller andet grønt til pynt
-
Fremgangsmåde
-
1Opvarm en non-stick stegepande (26 cm) over middelhøj varme, og kom olivenolie i.
-
2Smag laksen til, og læg den med skindet nedad i den varme pande. Steg den i 4 minutter, vend den om, og steg i 30 sekunder, lige indtil den er færdig, og skindet er sprødt.
-
3Servér med dampede grøntsager, vilde ris og en god sjat citron- eller limesaft. Tilføj et par dråber ekstra jomfruolivenolie, og smag til. Pynt med mikrokoriander eller grønt, og servér.
Værktøjer til perfektion
Flere af vores yndlingsopskrifter
Find alt fra klassiske retter, smukke kager og eksotiske specialiteter.
OPSKRIFT
Gnocchi med bagt artiskok og spinat
Forkæl dig selv med denne one pot gnocchi, der kan nydes direkte fra ovnen. Vores fortolkning af denne klassiske opskrift er en fantastisk måde at opleve alle dine yndlingsoste på. Du er velkommen til at komme noget blåskimmelost eller ricotta i, hvis du vil.
VI BRUGTE
Sauteusegryde m/ glaslåg Toughened Non-Stick
OPSKRIFT
Puttanesca med blomkål og aubergine
Gør dig klar til uforglemmelige smagsoplevelser med vores puttanescasauce. For en vegetarisk udgave skal du blot udelade ansjoserne.
VI BRUGTE
Stegepande m/ træhåndtag Signature støbejern
OPSKRIFT
Deglaceret ribeye med dobbeltfriterede pommes frites
Skab den perfekte middag bestående af bøf og pommes frites med vores pander i rustfrit stål! Svit og karamelliser din bøf ubesværet, og få hurtigt en sauce ved at deglacere panden efterfølgende.
VI BRUGTE
Stegepande 3-ply rustfrit stål
OPSKRIFT
Spaghetti med grøn ærtepesto
Dette one pot-vidunder er en lækker aftensmad, der kan laves på under 30 minutter. For at gøre det ekstra praktisk foreslår vi at bruge frosne ærter og købt basilikumpesto.
VI BRUGTE
Gryde 3-ply rustfrit stål
OPSKRIFT
Glaserede svinekødboller i teriyakisauce
Lækker, salt og sød; denne opskrift har alt det, der skal bruges til en middag midt på ugen. Det bedste er, at det er en gryderet, så du kan beholde alle de herlige lag af smage fra start til slut.
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern