Puttanesca med blomkål og aubergine
SVÆRHEDSGRAD
Enkel
Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter
Under 30 minutter
TILBEREDNINGSTID
Under 1 time
Under 1 time
ANTAL PERSONER
4-6
4-6
- SLET TILFØJ TIL KOGEBOG
- DEL
- SLET TILFØJ TIL KOGEBOG
- DEL
Gør dig klar til uforglemmelige smagsoplevelser med vores puttanescasauce. For en vegetarisk udgave skal du blot udelade ansjoserne.
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Stegepande m/ træhåndtag Signature støbejern
1.849,00 kr.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Ingredienser
- Olivenolie
- 2 auberginer, skåret i tern af 3cms størrelse.
- Havsalt og friskkværnet sort peber til at smage til med
- 1 stort eller 2 små blomkålshoveder, skåret i tykke skiver eller buketter
- 400 g friske cherrytomater
- 500 g friske blommetomater, halveret
- 4 fed pillede hvidløg
- 1 stort rødløg, skrællet og skåret i små både
- 100 g sorte oliven uden sten
- 90 g marinerede soltørrede cherrytomater og 50 ml saft fra glasset
- 3 kviste oregano
- 6-8 ansjoser
- 50 g kapers
- Sprødt ciabattabrød til servering
-
Fremgangsmåde
-
1Placér en stegepande i støbejern (28 cm) over medium varme, og kom olivenolie i. Steg auberginerne, indtil de er gyldne og lidt forkullede på alle sider, smag til, fjern dem fra panden, og sæt dem til side. Steg blomkålsskiverne i lidt mere olivenolie, indtil de er gyldenbrune, smag dem til, og sæt dem til side.
-
2Kom en ekstra sjat olivenolie i den samme stegepande, og tilsæt tomater, hvidløg, løg, oliven, soltørrede cherrytomater inkl. væden fra glasset, oregano og ansjoser. Smag til med sort peber og en smule salt, da ansjoserne og oliven allerede er salte.
-
3Steg under omrøring i 20-25 minutter, indtil alle grøntsagerne bliver møre, lidt klistret, og sammensmeltes til en tyk sauce. Kom aubergine, blomkål og kapers i den varme sauce, og kog forsigtigt ved lav varme, indtil blomkålen er gennemstegt. Serveres varm med sprødt ciabattabrød.
Værktøjer til perfektion
Find alt fra klassiske retter, smukke kager og eksotiske specialiteter.
Flere af vores yndlingsopskrifter
OPSKRIFT
Gnocchi med bagt artiskok og spinat
Forkæl dig selv med denne one pot gnocchi, der kan nydes direkte fra ovnen. Vores fortolkning af denne klassiske opskrift er en fantastisk måde at opleve alle dine yndlingsoste på. Du er velkommen til at komme noget blåskimmelost eller ricotta i, hvis du vil.
VI BRUGTE
Sauteusegryde m/ glaslåg Toughened Non-Stick
OPSKRIFT
Svitset laks med forårsgrønt
Sprød laks af restaurantkvalitet kan nemt opnås derhjemme med Le Creuset. Kombinér den med møre broccoli og slikærter for et forfriskende måltid.
OPSKRIFT
Deglaceret ribeye med dobbeltfriterede pommes frites
Skab den perfekte middag bestående af bøf og pommes frites med vores pander i rustfrit stål! Svit og karamelliser din bøf ubesværet, og få hurtigt en sauce ved at deglacere panden efterfølgende.
VI BRUGTE
Stegepande 3-ply rustfrit stål
OPSKRIFT
Spaghetti med grøn ærtepesto
Dette one pot-vidunder er en lækker aftensmad, der kan laves på under 30 minutter. For at gøre det ekstra praktisk foreslår vi at bruge frosne ærter og købt basilikumpesto.
VI BRUGTE
Gryde 3-ply rustfrit stål
OPSKRIFT
Glaserede svinekødboller i teriyakisauce
Lækker, salt og sød; denne opskrift har alt det, der skal bruges til en middag midt på ugen. Det bedste er, at det er en gryderet, så du kan beholde alle de herlige lag af smage fra start til slut.
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern