Majskolber med pico de gallo
SVÆRHEDSGRAD
Enkel
Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 1 time
Under 1 time
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter
Under 30 minutter
ANTAL PERSONER
2-4
2-4
- SLET TILFØJ TIL KOGEBOG
- DEL
- SLET TILFØJ TIL KOGEBOG
- DEL
Disse grillede majskolber kombinerer det søde og krydrede, og er den perfekte tilføjelse til din sommermenu.
HOVEDINGREDIENSER
- Grøntsager
Ingredienser
Fremgangsmåde
Ingredienser
TIL HONNING OG LIME SMØREN
- 250 g smør ved stuetemperatur
- 50 ml honning
- Maldon salt efter behov
- Skallen fra 2 lime
TIL MAJSKOLBERNE
- 4 majskolber
TIL PICO DE GALLO
- ½ løg, skrællet og finthakket
- 1 jalapeño eller serrano peber, frø fjernet og finthakket
- 1⁄4 kop limesaft
- 15 g koriander, finthakket
- 350 g røde babytomater, frø fjernet og finthakket
- Havsalt, til at smage til
VED SERVERING
- Creme fraiche
-
Fremgangsmåde
-
1Læg det bløde smør i en mellemstor skål. Varm honningen op i en separat skål i 1 minut, tilsæt salt og bland det sammen. Lad blandingen køle lidt af – blandingen skal være flydende. Tilsæt limeskallen til smørret sammen med den varme honning. Bland det med en spatel, indtil den er glat.
-
2Brug en meget skarp kniv til at skære majskolberne på langs, derefter i halve og hernæst i kvarte fra spids til spids. Gentag med de resterende majskolber. Blanchér majsene i 3 minutter, eller indtil den er klar gul i farven. Tag dem ud af gryden, og lad dem dryppe af.
-
3Før servering kan du opvarme en Le Creuset Kvadratisk Grillpande. Når panden er varm, skal du placere majsene på grillen og børste dem med din honning og lime smør. Grill majsene indtil de har fået grillmarkeringer. Servér dem varme med pico de gallo og creme fraiche.
Værktøjer til perfektion
Flere af vores yndlingsopskrifter
Find alt fra klassiske retter, smukke kager og eksotiske specialiteter.
OPSKRIFT
Svampe Bourguignon med rodfrugtmos
Hvem elsker ikke den klassiske, franske ret, boeuf bourguignon? Vi vil vove at påstå, at vores veganske version er mindst lige så god som den originale.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Tofu og grøntsager i sur-sød sauce
Hvis du er vild med asiatisk mad, burde du prøve tofu i sursød sauce. Retten er nemlig spændende for både smagsløgene og øjnene.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Vegetarisk Paella
Her har vi skabt en lækker vegetarisk risret, hvor du så kan tilsætte kød, fisk eller skaldyr, afhængigt af dine egne præferencer.
VI BRUGTE
Paellapande Toughened Non-Stick
OPSKRIFT
Pasta med hummus og ovnbagte tomater
Denne smagfulde opskrift er oplagt som et vegetarisk indslag i løbet af ugen. Hummusen gør retten cremet og krydret, og den pastaen giver en god mæthedsfølelse.
VI BRUGTE
Dyb tallerken Signature stentøj
OPSKRIFT
Vegansk cassoulet
Normalt bliver den klassiske, franske ret, cassoulet, lavet med fjerkræ, men denne udgave indeholder udelukkende lækre og smagfulde grøntsager og tofu.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern