Stegte marinerede peberfrugter på hvidløgstoast

SVÆRHEDSGRAD
Enkel Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 min. Under 30 min.
TILBEREDNINGSTID
Under 30 min. Under 30 min.
ANTAL PERSONER
2-4 2-4
Stegte marinerede peberfrugter på hvidløgstoast
En lækker, simpel ret med marinerede peberfrugter, der bliver stegt hurtigt på grillpanden. Serveres sammen med ristet brød med hvidløg.
HOVEDINGREDIENSER
  • Grøntsager
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

  • 4 - 5 mellemstore peberfrugter (rød, orange eller gul)
  • 10 g bredbladet persille, hakket
  • Seks hvide ansjoser, hakkede
  • Olivenolie, til at dryppe
  • Havsalt og friskkværnet sort peber
  • 8 skiver surdejsbrød
  • 1 fed hvidløg
  • Friske basilikumblade til servering
  • Fremgangsmåde

  • 1
    Skær peberfrugten i kvarte og skrab kernerne ud. Steg på 26 cm kvadratisk grillpande i støbejern for ekstra smag, indtil de er møre. Kom straks i en skål med persille, ansjoser og et skvæt olivenolie og krydderier. Smag til med krydderier, da ansjoserne er naturligt salte.
  • 2
    Skær samtidig surdejsbrødet i skiver og dryp med olivenolie. Gnid begge sider med hvidløg. Opvarm grillen, indtil den er varm, og grill hver skive på begge sider, indtil der kommer forkullede linjer. Serveres varme med de marinerede peberfrugter som forret. Server med friske basilikumblade.
 
Tip
Eventuelle rester af marinerede peberfrugter kan opbevares i en krukke dækket med olivenolie og opbevares i køleskabet i op til 1 uge.
 
 
Le Creuset