Klassisk rødkål med æblemost og ribsgele
SVÆRHEDSGRAD
Enkel
Enkel
FORBEREDELSESTID
Under 30 minutter
Under 30 minutter
TILBEREDNINGSTID
Under 2 timer
Under 2 timer
ANTAL PERSONER
4-6
4-6
- SLET TILFØJ TIL KOGEBOG
- DEL
- SLET TILFØJ TIL KOGEBOG
- DEL
Denne opskrift på hjemmelavet rødkål med æblemost og ribsgele, er det perfekte tilbehør til ande- og flæskesteg.
HOVEDINGREDIENSER
- Grøntsager
TIL DENNE OPSKRIFT ELSKER VI AT BRUGE
Rund gryde støbejern
Price reduced from
1.239,00 kr.
to
849,00 kr.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Ingredienser
- 1 spsk. andefedt
- 1 lille rødkål skåret i grove skiver
- 3 stk. allehånde knust i en morter
- 3 stk. laurbærblade
- 3 dl æblemost
- 3 spsk. ribsgele
- 1 dl æbleeddike
- 2,5 spsk. sukker
- 1 kanelstang
- Salt og peber
-
Fremgangsmåde
-
1Fjern de yderste blade fra rødkålen. Snit rødkålen i grove strimler.
-
2Smelt andefedtet i en dyb gryde og tilsæt groft snittet rødkål.
-
3Når kålen er faldet en smule sammen, tilsættes allehånde, laurbærblade, æblemost,ribsgele, æbleeddike, sukker og kanelstang.
-
4Lad rødkålen stå og simre i ca. 1 time og 15 minutter. Rødkålen skal være mør, menstadig have bid.
-
5Smag rødkålen til med salt og peber.
Værktøjer til perfektion
Flere af vores yndlingsopskrifter
Find alt fra klassiske retter, smukke kager og eksotiske specialiteter.
OPSKRIFT
Klassisk flæskesteg med brun sovs
Klassisk opskrift på flæskesteg med sovs.
VI BRUGTE
Rektangulært fad Heritage stentøj
OPSKRIFT
Frisk rødkålssalat
Frisk rødkålssalat med granatæble, hasselnødder og persille
VI BRUGTE
Serveringsskål Signature stentøj
OPSKRIFT
Brunede kartofler
Det klassiske tilbehør til julemiddagen.
VI BRUGTE
Stegepande m/hjælpehåndtag 3-ply rustfrit stål
OPSKRIFT
Risalamande med appelsinsauce
Denne opskrift er meget traditionel, når vi kommer til risalamanden. Men som et lille twist - en appelsinsauce. Den giver virkelig et frisk pust til desserten.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Vin chaud med stjerneanis
Vin chaud er franskmændenes svar på skandinavernes gløgg. En traditionel vinteropskrift på varm vin med krydderier.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Glutenfrie og veganske æbleskiver
Har du lyst til at prøve et alternativ til de klassiske æbleskiver, kan du prøve en lidt sundere version, som er både glutenfrie og veganske.
VI BRUGTE
Æbleskivepande støbejern