EN TIDLØS NEUTRAL
Meringue
Meringue er inspireret af den klassiske konfekt og er en fredfyldt elfenbensfarvet farve, der passer til alting.
KØB SORTIMENTET
Ligesom sin navnefælle er Meringue ren elegance. Den naturlige graduering tager udgangspunkt i den blanke konsistens og farve af piskede æggehvider og tilføjer samtidig et strejf af ristet varme for at opnå en behagelig ombré-effekt.
I balance
Meringue, der balancerer mellem kølige og varme toner, er den perfekte metafor for selve madlavningen. Den skaber noget betydningsfuldt, der samler en balance af smagsnuancer.
KØB SORTIMENTET
Udforsk Meringue
Gør dit køkken til et ubesværet afslappet og roligt stimulerende rum.
Mød Meringue
Meringue er skabt til fredelige øjeblikke og inviterer dig til at værdsætte det, der virkelig tæller - tid brugt godt på at dele mad, der giver næring til sind, krop og sjæl.
En ren tavle
Meringue er perfekt som en enkeltstående nuance eller blandet med dine andre Le Creuset-favoritter, og den giver et stilfuldt touch til dit hjem. Den kan bruges som en supplerende farve eller som hovedfarve - kombinér den med bløde, beroligende toner for at skabe din egen køkkenoase.
SE SORTIMENTET
Inspireret af Meringue
Imponer dine gæster med retter, der er inspireret af denne elegante neutrale farve.
OPSKRIFT
Chokoladepavlova med rødvinspocherede pærer
Denne opskrift er et alternativ til den klassiske pavlova med sommerbær, og indeholder i stedet de intense smage fra chokolade og rødvin.
OPSKRIFT
Ovnpocheret laks med hvidvin, honning og citrusfrugter
Denne enkle og smagfulde ovnpocherede laks kan bedst nydes med en frisk
krydderurtesalat og sprødt baguette. Sæt den på bordet i vores Signature buffetgryde, som du kan servere den fra.
OPSKRIFT
Tropisk tærte med brændt marengs og kokos
Dette er en moderne udgave af den klassiske citrontærte, der tager dig med til troperne.
OPSKRIFT
Pocherede ferskner med mandelcreme og Amaretti-kager
Dette er en skøn, portionsanrettet dessert, du kan servere for dine gæster som afslutning på en dejlig middag.
OPSKRIFT
Frittata med spinat, gedeost og græskarkernepesto
Brug din Le Creuset Signature-buffetgryde i støbejern til at lave denne frittata, der er perfekt til lette frokostretter. Den er fyldt med næringsrig spinat og smagfuld gedeost og er toppet med en pesto af græskarkerner.
OPSKRIFT
Pasta med kødboller og hvidvinssauce
Retten består af kødboller med masser af krydderurter i en cremet hvidvinssauce og serveret med frisk tagliatelle. Det er en ret, som hele familien vil elske!