Opskrifter

Inspiration
Udfordr dine smagsløg med vores smagfulde opskrifter fra hele verden.
Opskrifter
537 results
Filter
Hovedingrediens
Diæt & livsstil
Køkken
Sværhedsgrad
Tilberedningstid
Portionsstørrelse
Fantastisk til
Lejlighed
Image without a name
OPSKRIFT
Blomkål i karry med kokos
Den aromatiske og lækre karryret er uhyggeligt nem at lave og kan hurtigt begynde at hjemsøge din faste Halloween-menu.
VI BRUGTE
Græskargryde støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Honningkage med Mascarpone, figner og valnødder
De skønne efterårsaromaer i denne uimodståelige kage er den perfekte afrunding på de lidt uhyggelige Halloween-aftener.
Image without a name
OPSKRIFT
Græskar-lasagne med ricotta og salvie
De lækre lag af cremet ricotta og silkeblødt græskar gør denne nytænkte klassiker perfekt til din Halloween-middag.
VI BRUGTE
Rektangulært fad Heritage stentøj
Image without a name
OPSKRIFT
Braiserede hvide bønner og fennikel med grønt
Teknikken med braisering er ikke kun til kød. I denne opskrift anvendes det samme princip til at omdanne tørrede, hvide bønner og grønsager til et lækkert, vegetarisk måltid - og man kan blot udelade osten (eller bruge en vegansk osteerstatning) for at gøre den vegansk. Tilberedningstiden kan virke lang, den kræver dog ikke meget egentlig arbejde, men er nødvendig for at sikre, at retten bliver cremet og smeltende mør.
VI BRUGTE
Sautergryde Non-Stick Ceramic
Image without a name
OPSKRIFT
Stegte laksefileter i grøn karry sauce
Squash er det perfekte supplement til det møre laks i denne opskrift på krydret kokoskarry. Den grønne karrys intense smag passer godt til de friske grønsager, og bader retten i en krydret kokossauce med et frisk pift af limesaft. Nyd denne karryret som et helt måltid, eller med dampede ris for at få alt den lækre sauce med.
VI BRUGTE
Sauterpande Non-Stick Ceramic
Image without a name
OPSKRIFT
Stegt fisk i citron- og sennepssovs
Denne farverige opskrift på stegt fisk bruger “kold pande”-metoden på en ceramic non-stick pande for at opnå den perfekte tilberedning. Til at supplere denne ret og gøre den mere mættende elsker vi at tilføje en dejlig blanding af forårsgrønsager, let stegte og perfekt møre. En hurtig og nem sauce med citron og sennep bringer denne enkle opskrift sammen til en ret, som er noget helt særligt.
VI BRUGTE
Stegepande Non-Stick Ceramic
Image without a name
OPSKRIFT
Grydebrød med surdej
Et grydebrød er i forvejen lækkert, men ved at tilføre surdej tager du din brødbagning til et nyt niveau. Surdejen sørger for en sprød skorpe og en saftig krumme.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Verdens nemmeste grydebrød
Verdens nemmeste grydebrød har ikke fået sit navn uden grund. Det indeholder en kort ingrediensliste og er æltefrit, så du undgår klistrede fingre.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Braiserede short ribs
På dansk kaldes short ribs for tværreb. I denne opskrift bliver kødet tilberedt over flere timer, til det er blevet mørt og lækkert.
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Langtidsstegt lam Kleftiko
Kleftiko er en græsk ret med lammekød, som skal langtidssimre. Du vil blive belønnet med mørt kød, der nærmest smelter på tungen.
VI BRUGTE
Oval stegeso Heritage stentøj
Image without a name
OPSKRIFT
Klassisk ostefondue
Hvad er mere hyggeligt end at samles omkring en velsmagende ostefondue? Her får du opskriften på klassisk ostefondue – præcis som franskmændene elsker den.
VI BRUGTE
Ostefondue støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Cassoulet
Cassoulet er typisk, fransk ’hyggemad’, men det er mere et koncept end en egentlig opskrift. Retten indeholder dog altid bønner og saltet flæsk eller bacon.
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern