561 results
OPSKRIFT
Coq au Vin-tærte med hvidvin
En tærte som nemt kan laves i forvejen. Du kan lave fyldet dagen før, og så bage det med tærtelåget, når du vil servere den. Perfekt til hverdagsmad, et sammenskudsgilde eller til at tage med på picnic.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Ultimativ, cremet kyllingesuppe med friske grøntsager
Fyldig og forkælende. Denne cremede kyllinge-grøntsagssuppe passer perfekt sammen med friskbagt brød. Gem evt. rester i fryseren og varm det op, når du mangler lidt mad.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Aubergine med hvidløgs-spidskommen-vinaigrette, feta og krydderurter
En enkel ret med aubergine og fyldt med smag. Den toppes med en indbydende vinaigrette-dressing og kan nydes som en selvstændig hovedret eller som mættende tilbehør.
VI BRUGTE
Rektangulært fad stentøj
OPSKRIFT
Suppe af stegt gulerod og pastinak med salsa af ristede hasselnødder
En smagfuld, mættende suppe med stegt gulerod og pastinak. Hasselnøddesalsa er det perfekte tilbehør, som giver sprødhed og konsistens.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Safran- og honning-kylling i gryde med appelsin- og ingefærsauce
Denne gryderet er en velduftende opskrift på kylling inspireret af marokkanske smage og tilberedes i én gryde, så det er nem og varmende hverdagsmad.
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern
OPSKRIFT
Miso-okse-gryde med brunet smør og ingefær samt stegt moskusgræskar
Mør miso-okseskank tilberedt til det falder fra benet og serveret med stegt moskusgræskar.
Shepherd’s Pie med svampe, linser og sorte bønner
SVÆRHEDSGRAD
Middel
TILBEREDNINGSTID
Under 2 timer
OPSKRIFT
Shepherd’s Pie med svampe, linser og sorte bønner
Prøv en vegetarisk udgave af den klassiske Shepherd's Pie. Den er mættende og hyggelig, og du kan servere den i Le Creusets løvehoved-suppeskåle med ostecremet kartoffellåg.
OPSKRIFT
Dyb æbletærte med sauce af saltkaramel
Den perfekte finish til enhver fest. En skøn smørbagt kage, der er fyldt med perfekt bløde æbler og pyntet med en fyldig, lækker sauce af saltkaramel.
VI BRUGTE
Kvadratisk fad Classic stentøj
Frangipane-tærte med pærer pocheret i stjerneanis
SVÆRHEDSGRAD
Middel
TILBEREDNINGSTID
Under 2 timer
OPSKRIFT
Frangipane-tærte med pærer pocheret i stjerneanis
En sød frangipane-tærte med møre, pocherede pærer perfekt bagt i Le Creusets non-stick-bagegrej. Serveret med flødeskum er det en overdådig forkælelse.
OPSKRIFT
Stegt kalkun pakket ind i bacon og glaseret med klistret, grøn figen-sirup
Lav en imponerende kalkun til jul. Klistrede grønne figner og glaseret bacon passer perfekt til saftigt og mørt fjerkræ.
VI BRUGTE
Oval gryde støbejern
OPSKRIFT
Brødkrans fyldt med spinat, artiskok og ricotta
Perfekt at dele. Denne brødkrans fyldt med spinat, artiskok og ricotta bages i Le Creusets alsidige Signature-buffetgryde og er fyldt med smag, hvilket gør den perfekt til alle retter.
OPSKRIFT
Friturestegte mozzarella-kugler med basilikum-dip
Den perfekte forret til et middagsselskab. Mundrette mozzarella-kugler, friturestegte med en sprød, salt skorpe og serveret med en kulørt basilikum-dip.