Opskrifter

Inspiration
Udfordr dine smagsløg med vores smagfulde opskrifter fra hele verden.
Opskrifter
546 results
Filter
Hovedingrediens
Diæt & livsstil
Køkken
Sværhedsgrad
Tilberedningstid
Portionsstørrelse
Fantastisk til
Lejlighed
Image without a name
OPSKRIFT
Wraps med citrusflæskesteg og rødkålssalat
Det bedste ved denne opskrift er, at den kan laves på én grillpande. Varmen indkapsler smagen og får det maksimale ud af flæskestegens karamelliserede svær. Serveres bedst med et forfriskende glas kold æblecider.
VI BRUGTE
Kvadratisk grillpande støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Grillede lammekoteletter med syltede rødløg og raita
Når lammekoteletterne marineres i kærnemælk, bliver smagen fremhævet og kødet gjort mere mørt, så dets saftighed virkelig understreges. Tag dig tid til at lade lammekoteletterne afgive deres fedt på grillpanden først, så de bliver sprøde.
VI BRUGTE
Lav rektangulær grillplade støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Grillede rejer og avocado på surdejsbrød
En ny udgave af den klassiske avocado toast. Når man tilbereder rejer i deres skal, opnår de deres fulde smag, ligesom når kød tilberedes på dets ben. De ser også fristende ud, og det sikrer, at rejekødet indeni er mørt og saftigt.
VI BRUGTE
Dyb kvadratisk grillplade støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Grillede stenfrugter med broccolisalat
En fremragende, frisk frokost. Når ferskner grilles, karamelliserer deres naturlige sukker, så smagen fremhæves. De serveres perfekt sammen med silkeblød burrata, men salte halloumi-terninger er et lækkert alternativ.
VI BRUGTE
Rektangulær grillplade støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Sesambrød
Dette gyldenbrune brød med ristede sesamfrø er den perfekte tilføjelse til ethvert måltid.
VI BRUGTE
Brødform Signature støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Kartoffelbrød
Dette lette og luftige brød med den gyldne og sprøde skorpe serveres bedst med masser af smør til.
VI BRUGTE
Brødform Signature støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Brydeboller
Brug støbejernsbrødfadet til at lave disse brødruller, der kan trækkes fra hinanden, til en forret, en brunch eller som tilbehør. Drys sesamfrø eller birkes over efter eget valg.
VI BRUGTE
Brødform Signature støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Klassisk focaccia
Dette italienske fladbrød minder i både stil og konsistens om pizza. De er nemme at lave, lækre og vil altid vække stor begejstring blandt gæster, og de kan serveres drysset med olivenolie og krydret med rigeligt havsalt.
VI BRUGTE
Brødform Signature støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Rosinbrød
Dette let sødede brød med fyldige rosiner kan typisk nydes som morgenmad, men det kan også bruges til at lave et lækkert kagebrød eller endda arme riddere (French toast).
VI BRUGTE
Brødform Signature støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Babka med chokolade og appelsin
Dette søde flettede brød kombinerer chokolade- og citrusaromaer og er den perfekte tilføjelse til enhver morgenmad eller brunch. Perfekt sammen med en kop af din yndlingste eller -kaffe.
VI BRUGTE
Brødform Signature støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Brioche
Brioche er et kryds mellem et wienerbrød og et brød og er et fransk brød med et højt indhold af æg og smør, hvilket giver det en mør krumme. Denne opskrift giver 8 boller, der kan trækkes fra hinanden, som er dejlige at servere med smør og syltetøj.
VI BRUGTE
Brødform Signature støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Sund gulerodskage med yoghurt- og honningglasur
Inspireret af den traditionelle gulerodskage kan du nyde denne sundere version, der er lavet med mandelmel og toppet med honning-yoghurtglasur.
VI BRUGTE
Kvadratisk tærteform