Opskrifter

Inspiration
Udfordr dine smagsløg med vores smagfulde opskrifter fra hele verden.
Opskrifter
546 results
Filter
Hovedingrediens
Diæt & livsstil
Køkken
Sværhedsgrad
Tilberedningstid
Portionsstørrelse
Fantastisk til
Lejlighed
Image without a name
OPSKRIFT
Dampede østers med chili, lime og gin
Nanbanzuke er marineret fisk i en lækker citrus/soja-baseret vinaigrette. Det er en friturestegt ret, hvor Nanban-saucen giver en let og frisk smag.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Fisk a la Provence
Retten er sund, smuk og kan laves med hvilken som helst fast, hvid fisk. Derfor kan du sagtens vælge et billigere alternativ til den dyre torsk.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Poulet a la poêle – helstegt kylling med hvidvinssauce
Poulet a la poêle består af den møreste, helstegte kylling med en cremet hvidvinssauce. I denne opskrift består mirepoix’en af løg, fennikel og pastinak.
VI BRUGTE
Oval gryde støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Entrecôte bøffer med pastinakfritter og sauce bearnaise
Bearnaise er en klassisk følgesvend til bøffer. Vi guider dig på bedste vis til den perfekte bearnaisesauce og bøf, så du kan imponere, dem du holder af.
VI BRUGTE
Kvadratisk grillpande støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Croissanter
Croissanter er noget af det mest dekadente bagværk i verden, og alle betages af den smørholdige dej med de utallige, papirtynde lag.
VI BRUGTE
Rektangulær flad bageplade
Image without a name
OPSKRIFT
Chokoladesoufflé
Du kan sagtens mestre kunsten at lave den vanskelige, men udsøgte, franske klassiker, soufflé. Prøv kræfter med vores opskrift på lækre chokoladesouffléer.
VI BRUGTE
Hjerteramekin stentøj
Image without a name
OPSKRIFT
Efterårsgryde med perlebyg og græskar
Vi giver dig et bud på en smagfuld gryderet til de kolde efterårsdage. Den er oplagt at lave som aftensmad i hverdagen, da den passer sig selv i ovnen.
VI BRUGTE
Oblong gryde støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Chokolademousse med mandelkrokant
En af de lækreste desserter, man kan få serveret, må være fløjlsblød, intens chokolademousse. Her er den kombineret med flødeskum og knasende mandelkrokant.
Image without a name
OPSKRIFT
Bærkompot med vaniljecreme
Vi har moderniseret den klassiske dessert, rødgrød med fløde. En perfekt dessert når du får gæster, da elementerne sagtens kan laves dagen i forvejen.
Image without a name
OPSKRIFT
Vegansk cassoulet
Normalt bliver den klassiske, franske ret, cassoulet, lavet med fjerkræ, men denne udgave indeholder udelukkende lækre og smagfulde grøntsager og tofu.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
Image without a name
OPSKRIFT
Dampede grøntsager med ristet sesamdressing
Denne japanskinspirerede ret er et lækkert tilbehør til enhver middag eller som et spændende indslag til et vegetarisk måltid.
VI BRUGTE
Dampindsats m/sidehåndtag rustfrit stål
Image without a name
OPSKRIFT
Hurtig risret med asiatisk tvist
Denne opskrift er inspireret af den italienske pastaret, ”Pasta Primavera”. Vi har givet retten et asiatisk tvist ved at erstatte pastaen med ris.