561 results
OPSKRIFT
Klassisk tarte tatin
Tarte tatin er en af de mest populære franske desserter. Her får du opskriften på den klassiske tarte tatin med karamelliserede æbler og sprød dej.
VI BRUGTE
Tarte Tatin tærteform støbejern
OPSKRIFT
Oksehalegryde
Langtidssteg oksehalerne i en støbejernsgryde med rødvin og tilsæt masser af grønt. Så har du opskriften på en simpel, men utroligt velsmagende og mør simreret.
VI BRUGTE
Stegegryde støbejern
OPSKRIFT
Chili-tomatsovs med rejer og frisk pasta
Denne pastaret med en stærk og cremet sovs med tomat og rejer er en ideel hverdagsret, når du ikke vil gå på kompromis med smagen.
VI BRUGTE
Dyb stegepande m/hjælpehåndtag Toughened Non-Stick
OPSKRIFT
Braiserede hvide bønner og fennikel med grønt
Teknikken med braisering er ikke kun til kød. I denne opskrift anvendes det samme princip til at omdanne tørrede, hvide bønner og grønsager til et lækkert, vegetarisk måltid - og man kan blot udelade osten (eller bruge en vegansk osteerstatning) for at gøre den vegansk. Tilberedningstiden kan virke lang, den kræver dog ikke meget egentlig arbejde, men er nødvendig for at sikre, at retten bliver cremet og smeltende mør.
VI BRUGTE
Sautergryde Non-Stick Ceramic
OPSKRIFT
Stegte laksefileter i grøn karry sauce
Squash er det perfekte supplement til det møre laks i denne opskrift på krydret kokoskarry. Den grønne karrys intense smag passer godt til de friske grønsager, og bader retten i en krydret kokossauce med et frisk pift af limesaft. Nyd denne karryret som et helt måltid, eller med dampede ris for at få alt den lækre sauce med.
VI BRUGTE
Sauterpande Non-Stick Ceramic
OPSKRIFT
Stegt fisk i citron- og sennepssovs
Denne farverige opskrift på stegt fisk bruger “kold pande”-metoden på en ceramic non-stick pande for at opnå den perfekte tilberedning. Til at supplere denne ret og gøre den mere mættende elsker vi at tilføje en dejlig blanding af forårsgrønsager, let stegte og perfekt møre. En hurtig og nem sauce med citron og sennep bringer denne enkle opskrift sammen til en ret, som er noget helt særligt.
VI BRUGTE
Stegepande Non-Stick Ceramic
OPSKRIFT
Mousserende vin og hvidløgs muslinger
Denne gryderet med muslinger er både velsmagende og meget nem at lave. Minimal indsats og maksimal gevinst.
Gryderet med pocheret citron og kapers kylling
SVÆRHEDSGRAD
Enkel
TILBEREDNINGSTID
Under 30 minutter
OPSKRIFT
Gryderet med pocheret citron og kapers kylling
Denne kylling, der er inspireret af Middelhavet, tilberedes hel i en gryde og er det perfekte tilbehør til pasta. Den kan endda også spises som en suppe.
OPSKRIFT
Pandekager med spejlæg
Den ultimative opskrift på pandekager til den ultimative arbejdshest i køkkenet – vores Signature pande. Disse alsidige, krydrede pandekager kan spises med forskelligt fyld.
OPSKRIFT
Souffle med hvid chokolade
Brug denne perfekt lette og luftige souffle til at demonstrere dine kulinariske færdigheder. Det er den perfekte dessert, når du vil imponere dine gæster.
VI BRUGTE
Stabelbar ramekin stentøj
OPSKRIFT
Spinat og Ricotta Conchiglioni
Fyld kæmpe pastaskaller med cremet ricotta og spinat for at få en lækker kødfri ret. Denne gyldne, boblende pastaret vil være populær ved middagsbordet.
VI BRUGTE
Rektangulært fad Heritage stentøj
OPSKRIFT
Verdens bedste brød
Verdens bedste brød er en simpel opskrift på et æltefrit brød. Brødet bages i en støbejernsgryde, hvilket giver en saftig krumme og en sprød overflade.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern