561 results
OPSKRIFT
Mexican mule med rosmarin og honning
Denne sommerdrink med rosmarin-infuseret honning, der er inspireret af en mexican mule, er velduftende, sød og forfriskende.
VI BRUGTE
Sæt m/ 4 vandglas
OPSKRIFT
Butter chicken
Lav selv take-away favoritten Butter Chicken med safranris og fladbrød.
VI BRUGTE
Oval gryde støbejern
OPSKRIFT
Suppe med rosenkål
Den perfekte vintersuppen full av smak og næring.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Coq au Vin Mousseux
Denne klassiske ret demonstrerer den opfindsomme genialitet bag det franske landkøkken. Traditionelt var retten lavet med en gammel hane, som ikke længere gad at gøre kur til hønsene. Hanens kød var ofte ret sejt, og derfor blev den tilberedt over flere timer, indtil kødet var blevet så mørt, at det faldt af benene. Nogle kokke sværger stadig til at bruge haner eller kapuner, men enhver type kylling vil nyde godt af at blive grydestegt på følgende måde. For det meste tilberedes coq au vin med rødvin, men denne opskrift har et tvist og er i stedet lavet med mousserende vin i en Le Creuset Buffetgryde. Som skaber en dyb og lækker smag i både kylling og sauce.
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern
OPSKRIFT
Vegetarisk one pot pasta med svampe, squash og spinat
En perfekt hverdagsret, der smager fantastisk.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Glutenfrie chokolade brownies
Disse lækre chokolade brownies, der er fremstillet efter eget valg af macadamia eller nøddemel, er glutenfri. Server med en generøs skefuld vaniljeis for en endnu bedre oplevelse.
OPSKRIFT
Påskelam med krydderurter og pistacienødder
Det ser udsøgt ud og giver dig mørt, rosa kød med en uimodståelig skorpe.
VI BRUGTE
Rektangulær bradepande 3-ply rustfrit stål
OPSKRIFT
Tærte med tomat og brieost
Denne velsmagende, krydrede tærte er lavet med butikskøbt dej og toppet med tomater og brieost. Perfekt til en let frokost eller middag.
VI BRUGTE
Tærtefad stentøj
OPSKRIFT
Miniscones med lavendel og citron
Disse lyse scones er fyldt med duftende lavendel. Nyd den med eftermiddagste eller som festlig forkælelse ved særlige lejligheder.
OPSKRIFT
Søde boller med marmelade og mandler
Disse syltetøjsfyldte boller er frugtagtige, nøddeagtige og en ren fornøjelse – både at bage og spise.
VI BRUGTE
Rektangulært fad Heritage stentøj
OPSKRIFT
Tyrkiske æg med paprika tomatsauce
Bliv inspireret af smagen af Tyrkiet med denne simple, men yderst tilfredsstillende Shakshuka, der består af pocherede æg i en lækker paprika og tomatsauce.
VI BRUGTE
Buffetgryde støbejern