561 results
OPSKRIFT
Risengrød – lavet i ovnen
Denne opskrift på risengrød er oplagt til dig, der gerne vil undgå, at risengrøden brænder på – den passer nemlig bare sig selv i ovnen.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Luciaboller – svenske ”lussekatter”
Disse traditionelle, svenske safranboller går under mange navne: lussekatt, lussebulle, safranskruse, dyvelkatter, osv. og spises sædvanligvis ved juletid.
VI BRUGTE
Rektangulær flad bageplade
OPSKRIFT
Panettone
Denne traditionelle, italienske opskrift er indbegrebet af jul og hygge. Det bløde brød er fyldt med tørret frugt og citrusnoter og har en sød mandelskorpe.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Risotto med rødvinsreduktion
Risotto er en af de lækreste retter fra Italien. Denne udgave er lidt anderledes, da den indeholder rødvin, men den skal nok blive én af dine favoritter.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Chokoladebrud med honeycomb og saltkaramel
Chokoladebrud med honeycomb og saltkaramel er en vidunderlig kombination af sødt og bittert, blødt og sprødt. En dessert eller snack der er enkel at lave.
VI BRUGTE
Rektangulær flad bageplade
OPSKRIFT
Kraftig tomatsuppe med stegt makrel og basilikumpesto
Dette er en ultimative tomatsuppe! Dyb, afrundet, og knaldrød - med makrel og pesto.
OPSKRIFT
Gryderet af braiseret knoldselleri med hvide bønner, risoni-pasta, porrer, persille og olivenolie
På trods af sit knudrede ydre er knoldselleri en populær og lækker grøntsag, som er meget alsidig og nem at tilberede. Smagen er let nøddeagtig med et strejf af bladselleri. Den kommer virkeligt til sin ret i denne vidunderlige efterårsret med forskellige konsistenser.
OPSKRIFT
Chokoladefondant med flydende saltkaramel
Chokoladefondant er altid en imponerende dessert at servere på grund af dets flydende indre, men her bliver desserten løftet til nye højder.
VI BRUGTE
Sæt m/ 2 ramekiner stentøj
OPSKRIFT
Mac 'n' Cheese med krabbe, dild og citron
I denne opskrift har vi løftet retten til nye højder ved at tilføje krabbe, der giver en mild smag af skaldyr.
OPSKRIFT
Svinebov med porrer, champignoner og flødesauce
Denne fantastiske, langtidsstegte ret er perfekt til weekenden, hvor du har ekstra tid til at kredse om madlavningen.
VI BRUGTE
Oval gryde støbejern
OPSKRIFT
Skotske pandekager med bagte blommer
Skotske pandekager, eller ”drop scones” som de oprindeligt blev kaldt, kan sammenlignes med de velkendte, amerikanske pandekager.
VI BRUGTE
Pandekagepande Toughened Non-Stick
OPSKRIFT
Æblekage med timian og citron
Denne kage smager særligt godt sammen med is, mens den stadig er lun, men den kan også serveres på brunchbordet til en god kop kaffe.
VI BRUGTE
Kvadratisk bradepande Toughened Non-Stick