561 results
OPSKRIFT
Clafoutis med pærer og karamelsauce
Navnet ”clafoutis” kommer fra fransk og betyder ”at fylde i”, hvilket passer rigtig godt på denne kage. En enkelt kage som passer godt til eftermiddagskaffen.
OPSKRIFT
Stegte kammuslinger med linsesalat og sprød pancetta
Her får de stegte kammuslinger selskab af sprød pancetta og en salat med linser, hvidløg og spinat, som udgør en let og sommerlig ret.
VI BRUGTE
Stegepande støbejern
OPSKRIFT
Grillet sandart med asparges, salturt og safran-aioli
I denne opskrift bliver den skindstegte fisk serveret med en aromatisk safran-aioli, som er nem at lave, og lækre, grønne grøntsager.
VI BRUGTE
Lav rektangulær grillplade støbejern
OPSKRIFT
Vildtburger med chipotle-mayo og bøffelmozzarella
Hvis du vil lave en anderledes burger, så skal du vælge denne: en burger med en bøf af hjortekød, stærk chipotle-mayo og cremet bøffelmozzarella.
VI BRUGTE
Kvadratisk grillpande støbejern
OPSKRIFT
Grillede dådyrkoteletter med glødebagte kartofler og Karl Johan-smør
Dette er mad til urmennesket i dig! Både hjorten og svampene findes i skoven, og retten er oplagt at lave på bål under åben himmel.
VI BRUGTE
Dyb kvadratisk grillplade støbejern
OPSKRIFT
Mexicanske vildsvine-spareribs med ananas og habanero-salsa
Vildsvin møder Mexico og skaber en eksplosion af intense smage. Spareribsene marineres i en krydret blanding og serveres med en frisk salsa med ananas og chili.
VI BRUGTE
Dyb kvadratisk grillplade støbejern
OPSKRIFT
Svinemørbrad i baconsvøb med succotash
Dette er en oplagt ret til en travl hverdag, da den er hurtig og nem at lave, og så er den samtidig fyldt med velsmag og gode egenskaber.
OPSKRIFT
Kylling Tetrazzini
Intet siger hyggemad som en cremet pastaret – og Kylling Tetrazzini er ingen undtagelse. Retten er opkaldt efter den italienske operasangerinde Luisa Tetrazzini.
VI BRUGTE
Buffetgryde m/ glaslåg Classic støbejern
OPSKRIFT
Saftige kødboller med ricotta i tomatsauce
Saucen er sødlig og krydret, og kødbollerne er saftige på grund af ricottaen, der blandes i farsen. Sammen gratineres det i ovnen med mozzarella og parmesan.
OPSKRIFT
Havregrød med chiafrø, hasselnødder og karamelliserede pærer
Denne bagte grød er både hyggelig, mættende og sund og er et god alternativ til din normale morgenmad. Denne ret er vegansk.
VI BRUGTE
Rund gryde støbejern
OPSKRIFT
Perfekte ris i Cocotte Every - samt 5 forskellige toppings
Vi guider dig til, hvordan du koger perfekte ris i Cocotte Every. Grydens dybe form fordeler varmen jævnt, hvilket sikrer at alle ris bliver tilberedt ens.
VI BRUGTE
Cocotte Every risgryde m/indvendig stentøjslåg støbejern
OPSKRIFT
Spicy kyllingesuppe med brune ris og porrer
Denne lækre suppe er inspireret af Solens rige, Japan, og er fyldt med mør, pocheret kylling i en stærk suppe. Den indeholder både hvidløg, ingefær og chili.
VI BRUGTE
Cocotte Every risgryde m/indvendig stentøjslåg støbejern